Företagsnytt 01/2017:

I denna utgåva av företagsnytt fokuserar vi på det digitala landskapet. Vi tipsar om vilka digitala verktyg som kan hjälpa dig i att göra ditt arbete mer effektiv. Vi tar dessutom upp digital signering som kan underlätta din vardag som företagare.

Vår chefsekonom Roger Josefsson diskuterar trender i 2017 och tar upp olika faktorer som kan påverka den svenska marknaden.

Sist men inte minst tar vi upp tips och råd om Ägarskifte. Förutom den nya artikeln som presenteras här nedan har vi guider som kan vägleda dig om du planerar ett ägarskifte i ditt företag under fliken "Din verksamhet". Vi önskar dig en trevlig läsning!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om du önskar att få ett e-post nästa gång vi publicerar våra nyhetsbrev kan du anmäla dig genom att klicka på knappen nedan och fylla in din e-postadress.

Prenumerera

Chefsekonom Roger Josefsson kommenterar trender 2017


Hur berörs de svenska företagen av den pågående utvecklingen i USA. Vad har Donald Trump på gång och hur kommer den svenska penningpolitiken, räntorna och inflationen påverkas 2017.

Se filmen där Roger Josefsson, chefsekonom på Danske Bank ger en kort uppdatering om det ekonomiska läget samt beskriver bankens prognos för utvecklingen framöver.
9064535222A9F926

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.