Företagsnytt 03/2018:

I detta nummer av Företagsnytt tittar vi bland annat närmare på vår senaste enkät ”Småföretagare och pension” som visar att så många som 86 % av småföretagarna har ett pensionssparande utöver den allmänna pensionen. Många drömmer om att ha kvar samma levnadsstandard som idag och en av fyra tror sig behöva minst 25 000 kr i månaden efter skatt som pensionär. Hur stort sparande krävs egentligen för att uppnå det?

I vår serie med inspirerande företag pratar vi med Martin Hagman, vd för Riflex som bygger, äger och förvaltar fastigheter. Läs om hur Martin och hans far egentligen hade bestämt att familjeföretaget skulle säljas till ett utomstående bolag men ju närmare dagen för underskrift av avtalet kom, desto starkare blev insikten att företaget istället borde stanna inom familjen. Efter ett lyckat generationsskifte den 1 februari i år ägs och drivs Riflexkoncernen numera av sonen Martin.

Apropå ägarskifte – missa inte våra vägledande guider för en bra start på stora förändringar. Oavsett om du står inför att överlåta företaget, starta ett nytt eller expandera så har vi guider och verktyg på vår webbplats som är anpassade efter olika faser i ditt företags utveckling.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om du önskar att få ett e-post nästa gång vi publicerar våra nyhetsbrev kan du anmäla dig genom att klicka på knappen nedan och fylla in din e-postadress.

Prenumerera

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.