Resurser med framåtblick

Vi inleder året med några efterlängtade uppdateringar i Business Online, vår internetbank för Företag, och tipsar även om nHack – startupbolags snabbspår till den kinesiska marknaden.

Nu kan du använda ditt BankID för inloggning och signering i Business Online på webben. Inloggningen hittar du längst upp på höger på vår webbplats och du väljer Mobilt BankID eller BankID på fil/kort under menyvalen Logga in/Business Online/BankID. Denna uppdatering möjliggör också att användare med flera olika behörigheter och åtkomster nu kan växla mellan företagets olika avtal i Business Online, utan att behöva logga in med olika id-nummer och dosor.

”Med de här förändringarna blir användandet av Business Online ännu enklare och mer flexibelt”, säger Jens Falkenteg på Business Development på Danske Bank i Sverige och ger ett exempel.

”En koncern med flera dotterbolag kan ha olika skräddarsydda lösningar och Business Online-avtal, beroende på verksamheternas behov. Med den här uppdateringen kan till exempel en controller med behörighet till flera av bolagens avtal logga in med sitt BankID och smidigt växla mellan avtalen i Business online. Det ger en snabb och tydlig överblick av hela koncernens ekonomi med en enda inloggning”, avslutar Jens.

Fler nyheter i Business Online:
  • Lättare att komma åt och se detaljinformationen om ankommande bankgiroinbetalningar
  • Överföringar mellan egna konton i Business Online kan göras dygnet runt
  • Tydligare information på kontoutdrag gällande namn och bankgironummer på dina betalningsmottagare

Vill du veta mer eller byta företagets nuvarande internetsbanklösning till Business Online? Kontakta oss via chatt eller ring 0752-48 49 30 så hjälper vi dig.

nHack i Kina – unik möjlighet för dig med startupbolag

Kina är den näst största ekonomin i världen och har en stark tillväxt som är intressant för svenska företag. I ett led att stötta svenska startups att våga satsa på den kinesiska marknaden har Danske Bank ingått ett samarbete med nHack – en VC-fond och acceleratorprogram som ska hjälpa nordiska företag med etablering, produktion, kontaktnät, försäljning och finansiering i Kina. Programmet genomförs under tre månader och fokus ligger på att korta ledtiden från idé till marknad. nHack accepterar ansökningar året runt och de flesta program startar i början av varje kvartal. Är ditt bolag en av Sveriges blivande unicorns*? Läs mer och ansök till nHack.

*Med uttrycket unicorn/enhörning menas ett startup företag som värderas till 1 miljard dollar eller mer.

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.