Företagsnytt 05/2017:

I detta nummer har vi fått en intervju med Danske Banks nya chefsekonom, Michael Grahn, som ger oss en kort tillbakablick på 2017 och ger sin syn på vad som är viktigt att hålla ögonen på 2018.

Vi belyser även potentialen med företagskort och riktar framför allt ljuset på de förmåner och försäkringar som ingår. Visste du till exempel att reseförsäkringarna i flera av våra företagskort omfattar både dig och din familj – även vid privata resor?

I vår serie med inspirerande företag intervjuar vi Peter Åsberg, vd och koncernchef för Midsona, som utvecklar och marknadsför produkter för bättre hälsa och välbefinnande. Läs om koncernens tillväxtresa, varumärken som Kung Markatta och Friggs samt få tips om expansion via selektiva företagsförvärv.

Vår placeringsspecialist Per Adler reder ut begreppen kring MIFID och de nya EU-reglerna och kravet på LEI-kod. Du får också veta hur du enklast går till väga för att köpa en LEI-kod.

Och till sist – missa inte vårt webinar ”Cybercrime - Tendencies and prevention” den 16 november.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på 0752-48 49 30.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om du önskar att få ett e-post nästa gång vi publicerar våra nyhetsbrev kan du anmäla dig genom att klicka på knappen nedan och fylla in din e-postadress.

Prenumerera

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.