Samla de bankfunktioner du använder mest

Under våren har många av Danske Banks kunder fått tillgång till den nya plattformen District istället för den tidigare internetbanken Business Online. Målet är att alla våra kunder ska utnyttja District innan årets slut. District är Danske Banks nya finansiella plattform anpassad för dig som företagskund och oavsett storlek på företag. I District kan varje användare på ditt företag skapa en skräddarsydd vy med de byggstenar som just den personen behöver. Det innebär att du som användare kan samla de funktioner du använder mest på en enda sida – och anpassa översikten efter hur du själv vill arbeta. Och bankens rådgivare finns alltid nära till hands.
 
Johan Wennerberg, som är ansvarig för cash management på Danske Bank, berättar att de första svenska kunderna som provat District menar att plattformen är svaret på många av de utmaningar de står inför idag: 
 
- Det är extra roligt för oss som är utmanare på den svenska bankmarknaden att kunna erbjuda en ny finansiell plattform som verkligen gör skillnad för kunderna i deras vardag. Kunderna upplever att det är enkelt att skapa egna vyer med sina favoritfunktioner i District. De får en tydlig översikt som gör det möjligt att fatta bättre ekonomiska beslut. Och inte minst sparar det mycket tid för dem i arbetsvardagen.
 

Förberedd för framtiden

District är en plattform som är förberedd för framtidens möjligheter. Nästa steg för District är att Danske Bank öppnar upp för andra system och leverantörer. Johan berättar att detta kommer att förändra sättet som företag sköter sina finanser i grunden:
- Kunderna kommer att kunna koppla ihop sina affärssystem, finanssystem, nyhetskällor och en mängd olika lösningar från andra leverantörer. I stället för att växla mellan olika system är allt tillgängligt från ett och samma ställe. Och behovet av att manuellt knappa in data i olika separata system för betalningar, analys och redovisning försvinner.
 

Så kommer du igång 

Du kan vara trygg. Alla funktioner du gillar från Business Online finns även i District. Istället för den liggande toppmenyn hittar du samma val i den stående huvudmenyn till vänster. Är du nyfiken på hur du bygger din första dashboard kommer här en kort filmsom förklarar just detta. Vi hoppas att du kommer att gilla District! Och kom ihåg, har du frågor finns våra rådgivare och kundsupport nära till hands.

Vill du läsa mer om District hittar du vår produktsida här.