Privatekonomi för dig som företagsägare
Att vara företagsägare är mer än ett heltidsjobb, vilket kan leda till att det blir lite tid över för den egna privata ekonomin. Samtidigt behöver man som företagare hålla ett extra öga på sin privatekonomi. Det finns både utmaningar att hantera och möjligheter som bör tas till vara. Hos Danske Premium möter du rådgivare som är specialiserade på företagares privatekonomi. Du får även tillgång till service och support anpassad för dina behov som företagsägare.


Skräddarsydda helhetslösningar för din privatekonomi

  • Finansiell plan
  • Skräddarsydda investeringar
  • Personlig rådgivare
  • Insikter och inspiration
  • Prioriterad support

 

 

3ce40984-1dac-47bb-97c6-07716ef4863d

 

Entrepreneur Office

 

Som företagare och entreprenör kan du behöva rådgivning och vägledning i frågor som kräver ytterligare specialistkompetens. Det kan handla om hjälp med förberedelser och support för genomförande av ett ägarskifte eller behov av kunskap och verktyg för investering i en startup. Du kanske har ett större kapital att placera eller behov av specialistkompetens inom juridik och skatt. Detta får du tillgång till hos Entrepreneur Office, som är en del av Private Banking. Där finns ett dedikerat team med strategiska specialister och speciellt framtagna tjänster för att möta dina behov som entreprenör. 

Läs om Entrepeneur Office


   

Kontakta oss om din privatekonomi

Är du företagsägare och vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din privatekonomi? Vänligen fyll i uppgifterna nedan för att boka ett möte så kan vi diskutera dina möjligheter och utmaningar.

När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter, dock som längst 6 månader. Vi kommer endast att använda dina kontaktuppgifter i syfte att komma i kontakt med dig och vi kommer inte att dela uppgifterna med någon annan. Du kan när som helst maila oss här och begära att vi tar bort dina kontaktuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter här.

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.