Entrepreneur Office™

Entrepreneur OfficeTM är ett skräddarsytt koncept inom Private Banking. Entrepreneur OfficeTM är speciellt framtaget för dig som entreprenör och grundare eller delägare till ett eller flera företag. Som din finansiella partner hjälper vi dig med alla perspektiv på din ekonomi.

Ett dedikerat team med specialister

Med Entrepreneur Office™ får du tillgång till ett dedikerat team med strategiska specialister och speciellt framtagna tjänster för att möta dina behov.

Tillsammans tittar vi på relevanta perspektiv på hela din ekonomi och skapar en genomgripande plan för att du ska få ut mesta möjliga av dina tillgångar – både idag och i framtiden. Vid dina årliga genomgångar med ditt team följer vi upp dina visioner och mål.

Boka möte

 

Grafik som visar ett cirkulärt ekonomiflöde

Tjänster för att möta dina behov som entreprenör

pusselbit ikon

Ägarplanering
Holistisk ägar- och förmögenhetsplanering

handskakning ikon

Skräddarsydda finansieringslösningar
Nytt sätt att bedöma kreditvärdighet utifrån din helhetssituation

skärm med exponentiell kurva ikon

Ägarförändring
Hjälp med förberedelse och support vid genomförande av ägarskifte

nätverk ikon

Ängelinvesteringar
Mötesplatser för dig som är eller vill bli investerare

betalning ikon

Professionella nätverk
Tillgång till Danske Banks plattform för entreprenörer

 • Ägarplanering    

  Med ägarplaneringen tar vi ett helhetsperspektiv på ditt företagsägande.

  Vi ser till både din privata situation och ditt företag. Vi vägleder dig i frågor kring ägar- och bolagsstrukturer, uttag från företaget och hur du har kapitaliserat ditt företag. Vi lyfter även behovet av juridisk dokumentation för dig som företagsägare vilket kan omfatta allt från testamente till aktieägaravtal.

  Står du inför ägarförändringar i företaget är vi självklart med och diskuterar detta oavsett om det gäller förvärv, försäljning eller generationsskifte.

  Vid en årlig genomgång diskuteras om något i din situation har förändras som påverkar tidigare beslut och planer.

 • Skräddarsydda finansieringslösningar

  Våra rådgivare har stor förståelse och kunskap om den komplexa finansiella situation du som entreprenör ofta befinner dig i.

  Vi ser till din totala ekonomi och hjälper dig med skräddarsydda finansieringslösningar utifrån behov och dina förutsättningar. Genom att ta hänsyn till det samlade värdet och tillgångarna i såväl ditt företag som privat när vi gör kreditbedömningar skapar vi lösningar utifrån hela din livssituation.

  Med en förmögenhetsplan skapar vi tillsammans en tydlig översikt över din förmögenhet samt nuvarande och framtida kassaflöde.

 • Ägarförändring    

  Att planera och genomgå ett ägarskifte kan kännas som en svår och tung process. Med vår kunskap och nätverk får du stöd genom hela processen inför en försäljning eller ett generationsskifte.

  Vi hjälper dig med värdering och identifiering av värdedrivare och agerar projektledare. Du får tillgång till ett nätverk av externa partners som hjälper dig att genomföra transaktionen.

  Efter genomförd transaktion gör vi en tillsammans uppföljning, tar fram en förmögenhetsplan och ser över hur ditt kapital ska förvaltas på bästa sätt utifrån dina mål och visioner.

 • Ängelinvesteringar    

  Många av våra Private Banking-kunder letar efter investeringar i onoterade bolag och efterfrågar ofta möjligheten att dela erfarenheter kring dessa typer av investeringar.

  Samtidigt letar många startups både finansieringslösningar och möjlighet att ta del av expertis och erfarenhet kring företagandet.

  Vår Angel Investors Academy ger dig kunskapen och verktygen inför en investering i en startup och hjälper dig fatta rätt beslut. Vid Danske Banks mötesplatser pitchar startups sina affärsidéer och skapa kontakter med investerare.

 • Professionella nätverk 

  Genom våra entreprenörnätverk kan vi bland annat erbjuda utbildningsforum för entreprenörsrelaterade ämnen och trender samt föreläsningar och diskussioner med framgångsrika entreprenörer.

Män i skjorta och kavaj pratar

Generationsskifte

Det lönar sig att tidigt planera generationsskifte av verksamheten. Tillsammans med ett specialistteam inom skatt och juridik, finansiering och företagsöverlåtelser kan vi planera så att generationsskiftet blir så bra som möjligt.

Läs mer om Generationsskifte
Personer pratar på restaurang

+impact by Danske Bank

Är du intresserad av att investera i en syftesdriven startup? +impact är en plattform som för samman startups med investerare som vill bidra till en positiv utveckling i Norden. +impact fokuserar på startups som arbetar för att främja en eller flera av FN:s globala mål för hållbar utveckling och som har en skalbar affärsmodell.

Läs mer om +impact
arbetsmöte på kontor

The Hub – mötesplatsen för startups och investerare

The Hub är en kostnadsfri plattform för entreprenörer i Sverige och Norden. Här får du som investerare tillgång till en plattform med många spännande nordiska startups på en tillväxtresa.

Läs mer

Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.

Content is loading