Danske Företagsägare
Danske Företagsägare är en skräddarsydd banklösning för dig som är företagsägare.  Att vara företagsägare är
mer än ett heltidsjobb, vilket kan leda till att det blir lite tid över för den egna privata ekonomin. Samtidigt behöver man som företagare hålla ett extra öga på sin privatekonomi. Det finns både utmaningar att hantera och möjligheter som bör tas till vara. Hos Danske Företagsägare möter du rådgivare som är specialiserade på företagares privatekonomi. Du får även tillgång till service och support anpassad för dina behov som företagsägare.
Ägare till företag med över 30 miljoner i omsättning 

Kontakta rådgivare företagsägare
Telefon: 0752-48 11 43

Danske Företagsägare

Skräddarsydd helhetslösning för dig som är företagsägare

 
Specialiserade rådgivare
Ägarrådgivare som är specialiserade på företagares privatekonomi. 
 Privatekonomisk planering
Holistisk och långsiktig ekonomisk planering
 Koordinerade bankrelationer
Ägarrådgivare som är en del av kundteamet runt ditt företag
 Hög tillgänglighet & snabb service
Dedikerat support-team och prioriterad telefonnummer till Kundservice
 • Specialiserade rådgivare

  På Danske Företagsägare möter du ägarrådgivare som är specialiserade på företagares privatekonomi. Rådgivarna kan och förstår företagsägandet, vilket innebär att du får rådgivning anpassad utifrån din situation och dina behov som företagsägare.

   

  Via din ägarrådgivare har du även tillgång till bankens alla specialister och samarbetspartners.

   

 • Privatekonomisk planering
  Som företagsägare behöver man hålla ett extra öga på sin privatekonomi. Det finns utmaningar att hantera, inte minst när det gäller pension, personförsäkringar och finansieringsfrågor. Men det finns även möjligheter som bör tas tillvara. Tillsammans med din ägarrådgivare gör ni en långsiktig plan för din privatekonomi. Det hjälper dig att minimera risker och ta vara på möjligheter, men framför allt skapar det handlingsutrymme för framtiden.
 • Koordinerade bankrelationer

  Som företagsägare har du ofta flera relationer med banken för att få tillgång till rätt specialistkompetens. Därför finns det ett kundteam kring ditt företag som koordinerar dina affärer med banken.

   

  Din ägarrådgivare är en del av kundteamet för att säkerställa att din privatekonomiska plan alltid är koordinerad med företagets utveckling.


 • Hög tillgänglighet & snabb service
  I Danske Företagsägare finns ett dedikerat support-team som arbetar mycket nära din ägarrådgivare. Detta för att säkerställa att du alltid får snabb återkoppling och respons när du vill komma i kontakt med oss. Genom ett prioriterad telefonnummer till vår Kundservice har du högsta tillgänglighet när du behöver snabb hjälp med dina serviceärenden.

Entrepreneur Office

 

Som företagare och entreprenör kan du behöva rådgivning och vägledning i frågor som kräver ytterligare specialistkompetens. Det kan handla om hjälp med förberedelser och support för genomförande av ett ägarskifte eller behov av kunskap och verktyg för investering i en startup. Du kanske har ett större kapital att placera eller behov av specialistkompetens inom juridik och skatt. Detta får du tillgång till hos Entrepreneur Office, som är en del av Private Banking. Där finns ett dedikerat team med strategiska specialister och speciellt framtagna tjänster för att möta dina behov som entreprenör. 

Läs om Entrepeneur Office


Kontaktinformation

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Klicka sedan på fortsätt för att boka ett möte.

När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter, dock som längst 6 månader. Vi kommer endast att använda dina kontaktuppgifter i syfte att komma i kontakt med dig och vi kommer inte att dela uppgifterna med någon annan. Du kan när som helst maila oss här och begära att vi tar bort dina kontaktuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter här.