Swish Företagsapp

Via Swish Företagsapp kan du enkelt skapa en QR-kod för att ta emot betalningar samt följa betalningarna i realtid. Via Swish Företagsapp är det också möjligt att göra återbetalningar direkt genom appen. Om du använder Swish Företagsapp behöver du inte längre logga in i District för att se en betalningsbekräftelse. 

Så här fungerar Swish Företagsapp:
Om du redan har Swish Företag eller Swish Handel kan du enkelt addera Swish Företagsapp via District. Du ansluter dig till Swish Företagsapp på samma ställe i District som för Swish Företag och Swish Handel. Du behöver ha antingen Swish Företag eller Swish Handel för att kunna lägga till Swish företagsapp.  

Efter att du har registrerat en Kontoansvarig i District kan du ladda ned Swish Företag från App Store / Google Play. För att företaget ska kunna använda appen så behöver man först registrera en Kontoansvarig person som knyts till appen via District. För att logga in i appen krävs svenskt Bank-ID. Efter dessa nämnda steg är det möjligt att administrera användare och skapa säljpass till säljare. Du kan även via appen skapa QR-koder för att underlätta betalningarna. 

Kom igång med Swish Företagsapp

  1. Administratören loggar in i District och tilldelar behörighet till den användare som sedan kan utse Kontoansvarig för Swish Företagsapp. 
  2. Skapa Kontoansvarig genom registrering i District. 
  3. Ladda ner appen Swish Företag via App Store / Google Play
  4. Logga in i Swish Företagsapp med ditt Bank-ID
  5. Skapa administratörer och säljpass direkt i appen

Frågor & Svar

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.