Se dina konton från andra banker i en samlad vy

Har ditt företag konton i flera olika banker? Nu kan du få en översikt över konton och transaktioner i en samlad vy, i realtid. Är du kund hos oss idag och använder District kan du prova tjänsten 3 månader kostnadsfritt. Logga in för att få tillgång till tjänsten, med BankID eller Kodbox.

Är du inte företagskund hos oss än kan du ansöka om det här

 


Konton från andra banker
Om ditt företag använder ett flertal banker kan det vara svårt att få en översikt över konton och transaktioner. Det kan kräva tid och inloggningar i flera system för att exempelvis hitta vilket konto en transaktion gjorts från.
Med “Konton från andra banker” kan du enkelt få access till konton och transaktioner över banker och gränser. Du kan se allt i en vy och behöver inte längre logga in i flera olika system.


Få en översiktsvy, optimera ditt dagliga arbete - och spara tid.

Med konton i andra banker behöver du bara logga in i District för att i en vy se konton och transaktioner i olika banker. Ditt dagliga arbete blir lättare och du kan ha möjlighet att spara ett antal timmar varje vecka.


I “Konton från andra banker” kan du exempelvis:

Överblick
– Få en överblick över samtliga in- och utbetalningar och det sammanlagda saldot på ett ställe, utan att behöva logga in i flera olika system. 

Spara tid – via att få en översikt över och kunna stämma av betalningar. 

Söka – Enkelt att söka bland betalningar. 

Exportera – Exportera information om betalningar och saldon till PDF eller Excel.


Danske Bank är först ut i Norden med att kunna erbjuda en enkel lösning för företag som har mer än en bankkoppling. ”Konton från andra banker” ger nu företagen möjlighet att spara tid och optimera det dagliga arbetet. Kundföretag som har börjat använda lösningen nyligen, vittnar om ett antal timmars tidsbesparing varje vecka.

Vill du börja använda “Konton från andra banker”?

Använder ditt företag District?
Du hittar “Konton från andra banker” i vänstermenyn i District. 

Logga in i District och anmäl dig till en provperiod i 3 månader utan kostnad. 


Använder ditt företag inte District?
För att få tillgång till “Konton från andra banker” behöver ditt företag vara kund i Danske Bank och använda vår finansiella plattform District.

Läs mer om District för att se vad Danske Bank kan erbjuda just ditt företag. 


Läs mer om District

Vad krävs för att kunna använda “Konton från andra banker” och vad kostar det?

Lösningen är tillgänglig på vår finansiella plattform District, där du hittar “Konton från andra banker” i den vänstra menyn. Det är enkelt att komma igång, ingen teknisk expertis krävs och lösningen är oberoende av ERP-system.  
Du kan testa ”Konton från andra banker” utan kostnad i 3 månader. Efter testperioden kostar lösningen 180 kr per månad per användare för upp till tio konton från andra banker. Fler konton än så kan anslutas mot en tilläggskostnad.  

 

I Sverige är det möjligt att via lösningen se konton från storbankerna men det kan finnas andra banker som inte har den tekniska infrastrukturen som krävs, för att du ska kunna se konton från dem.


Behöver du hjälp eller stöd?
Kontakta oss på Kundservice Företag: 0752-48 49 30