Nyheter, webinar & inspirationTa del av samlade nyheter och inspiration. Här hittar du bland annat webinar, artiklar, rapporter och aktuella marknadsanalyser från våra investeringsexperter som du kan ha användning för i din dagliga privatekonomi.

Sammanfattning av trendrapport

Trendspaning: Blir hållbarhetsriskerna spiken i kistan för handeln med Kina?

Vågar företag handla med Kina i framtiden? Läs en sammanfattning av en trendanalys av Pontus Sellberg, Senioranalytiker på Danske Bank. 

Till trendrapport

Urban Changemakers

Idag bor 67% av jordens befolkning i städer, om 20 år kommer den siffran ha växt till 80%. För att klara av de hållbarhetsutmaningar som växande städer innebär krävs innovation och hållbara lösningar. Urban Changemakers är ett initiativ för att skapa möten för samtal, inspiration och diskussioner med målet att accelerera omställningen.

Läs mer om Urban Changemakers

Nordic Outlook - Kylslagen ekonomi

Välkommen att lyssna in när chefekonom Michael Grahn och makroanalytiker Therese Persson sammanfattar rapporten Nordic Outlook. Vi lämnar ett volatilt 2022 bakom oss, vad kan vi egentligen förvänta oss av 2023? Fortsätter bostadspriserna ned, finns det någon ljusning på inflationsfronten och när nöjer sig Riksbanken.

Läs mer här

Fler nyheter, inspiration & webinar

Veckobrev - Senaste från Börsen

Maria Landeborn, Sparekonom & Seniorstrateg, Danske Bank ger dig det senaste nytt från börsen och vad du bör ha koll på i veckan.

Nya veckobrev varje vecka.

Till veckobrev

Podd: Lyssna på Danske Banks podcast Nextconomy.  

Lyssna här

Våra experter Maria Landeborn och Ludvig Rosenstam Åhman tar upp viktiga ämnen kring investeringar i varje avsnitt. Avsnitten släpps varannan vecka och är cirka 25 minuter långa.

Vill du bli Private Banking-kund?

Danske Bank är en av de ledande nordiska aktörerna inom private banking. Vi hjälper dig att få helhetsperspektiv på din ekonomi och skapa det utrymme som du behöver för att förverkliga dina visioner.

Boka telefonmöte


Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.