Concierge Service 

Vi kan hjälpa dig med det mesta – både hemma och på resan.

Kontakta Concierge Service

Vill du ha tips och hjälp med att boka en bra restaurang i Paris, ett bekvämt boende i Peking eller biljetter till nästa Hockey-VM final, Melodifestivalen eller andra exklusiva evenemang?

Concierge Service är en tjänst som hjälper dig med det mesta både hemma och på resan. Det enda du betalar för är det du beställer.

Exempel på vad Concierge Service hjälper dig med:

Bo, äta, resa

Du får hjälp med allt från att boka hotellrum, boka bord på den bästa restaurangen till att arrangera en resa för hela släkten när någon i familjen fyller jämt.

Biljetter

Beställ biljetter till teatrar, konserter, shower, sportarenor och andra attraktiva arrangemang över hela världen. Ordna allt från en kock till en privat middag, en guide i en storstad, en champagneprovning till en lokal för en privat fest – hemma som utomlands.

Så kontaktar du Concierge Service

Ring 0771-72-00 72 eller skicka ett meddelande genom att klicka på knappen ovan. Vår Concierge Service har öppet måndag till fredag kl. 08.00-21.00 och lördag kl. 09.00-17.00 men vi kan ta emot ditt ärende dygnet runt, året runt.

Ge oss tydliga instruktioner – så kan vi göra ett bra jobb

För att vi ska kunna ge dig så bra och snabb service som möjligt är det viktigt att du tydligt beskriver vad du vill ha hjälp med.

Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.