Loungerna

I loungerna kan du slappna av i en lugn och bekväm miljö och får en paus från stressen och folkmassorna i avgångshallen. Här hittar du bland annat drycker och lättare förtäring, tillgång till dator, wifi, telefon och fax, tv, tidningar och magasin. I de flesta lounger är allt som erbjuds kostnadsfritt. Utbudet i loungerna kan variera. Vill du veta exakt vad som finns på loungen du har tänkt besöka kan du söka efter den specifika loungen via länken nedan.

Var finns loungerna?

På prioritypass.com eller med Priority Pass-appen kan du enkelt se var alla lounger finns. Du kan också skicka ett sms med flygplatskoden, till exempel ARN för Arlanda, till telefonnummer +44 7624 80 99 77 för att få information om loungerna på just den flygplatsen.

Praktisk information

Du behöver ha ditt Priority Pass-kort med dig för att få tillträde till loungerna. Vänligen observera att antal kostnadsfria besök för dig och eventuellt medföljande gäst varierar beroende på vilket Private Banking-kort du har.

Har du frågor om ditt Priority Pass-kort är du välkommen att ringa till Kundservice Private Banking på tel: 0752 48 48 48.

Läs mer om Priority Pass