Priority Pass 

Tillträde till fler än tusen flygplatslounger världen över

Priority Pass ingår för dig som har kortet World Elite Mastercard. Priority Pass ger dig tillträde till över 1000 flygplatslounger världen över – oavsett flygbolag och biljettkategori. Perfekt på resan. I loungerna slappnar du av i en lugn och bekväm miljö och får en paus från stressen och folkmassorna i avgångshallen.

Se Priority Pass webbplats

Loungerna

I loungerna slappnar du av i en lugn och bekväm miljö och får en paus från stressen och folkmassorna i avgångshallen. Här hittar du bland annat drycker och lättare förtäring, tillgång till dator, wifi, telefon och fax, tv, tidningar och magasin. På de flesta lounger är allt som erbjuds kostnadsfritt. Utbudet kan variera. Vill du veta exakt vad som finns på loungen du har tänkt besöka kan du söka efter den specifika loungen via länken nedan.

Var finns loungerna?

prioritypass.com eller med Priority Pass-appen kan du enkelt se var alla loungerna finns. Du kan också skicka ett sms med flygplatskoden, till exempel ARN för Arlanda, till telefonnummer +44 7624 80 99 77 så får du information om loungerna på just den flygplatsen.

Praktisk information

Du behöver ha ditt Priority Pass-kort med dig för att få tillgång till loungerna. Besöken är avgiftsfria för dig och en gäst. Tar du med ytterligare en gäst betalar du 230 kr*.

Har du frågor om ditt Priority Pass-kort är du välkommen att ringa till Kundservice Private Banking på tel: 0752 48 48 48.

*Priserna följer aktuell prislista och kan komma att ändras.

Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.