Din kapitalförvaltare

Med utgångspunkt från dina mål, behov och riskpreferenser skapar vi en investeringsstrategi för just dina behov. Som en av Nordens största kapitalförvaltare erbjuder vi specialistrådgivning inom alla tillgångsklasser, sektorer och regioner.

Som Private Banking-kund får du vid behov en egen kapitalförvaltare – en kvalificerad specialist med kunskap och erfarenhet vars uppgift är att ta hand om dina placeringar enligt dina önskemål och behov. Tillsammans skapar vi en individuell strategi och handlingsplan där vi utgår från dina rikspreferenser och förväntad avkastning.

Boka möte

 Det handlar om trygghet och passion. Vi hjälper dig att ställa de rätta frågorna - och hitta svaren på dom.

Stefan Nilsson Kapitalförvaltare

Att göra skillnad

Många Private Banking-kunder vill göra skillnad genom att bidra till en mer hållbar värld. Vi strävar efter att alltid skapa fler möjligheter för våra kunder att investera i produkter som genom att integrera miljöfaktorer och sociala faktorer samt bolagsstyrning uppfyller bankens hållbarhetsprinciper. Aktivt ägande är också en av byggstenarna i vår ansvarsfulla investeringsstrategi, och vi samarbetar med företagen för att påverka dem i en hållbar riktning.
Läs mer om ansvarsfulla investeringar

Anders Kruse Kapitalförvaltare

Bli Private Banking-kund hos oss 

Vi hjälper dig att få helhetsperspektiv på din ekonomi och skapa det
​utrymme som du behöver för att förverkliga dina visioner.

 

Boka möte


Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.