Tips & råd


För dig som funderar på att förvärva en fastighet eller maskiner har vi samlat ett antal tips och råd rörande finansiering som vi tycker att du bör läsa igenom. Hur ser du till att få bästa villkoren vid finansiering av din investering? Kanske du redan äger en fastighet och har lån i en annan bank, varför inte testa oss och se vad vi kan erbjuda?

Kontakta oss

Hör av dig till någon av våra Skogs- och Lantbruksspecialister för hjälp eller mer information.

Kontakta oss

Tips och råd

 • Se våra filmer om att köpa gård

  Svenskarna är ett markägande folk och intresset för att köpa gård i Sverige är mycket stort och ökar. Därför delar nu Danske Bank experter på skog och lantbruk med sig av sina viktigaste råd till gårdsköparen i tre nya filmer.

  Se våra filmer om att köpa gård här!

 • Nyttja dina pantbrev

  Tillsammans med dig som kund ser vi över den bästa finansieringsformen för just dig. Ska du förvärva mark eller bygga på din fastighet bör du nyttja pantbrev i din fastighet. Har du outnyttjade pantbrev inom bottenlåneutrymmet kan vi erbjuda dig de bästa villkoren.
 • Dags att byta traktor?

  Hur snabbt kan och vill du betala tillbaka din maskininvestering? Avbetalningstiden vid maskinförvärv varierar beroende på flera parametrar, hur stor är din insats, hur stort belopp ska finansieras samt maskinens ålder är faktorer som påverkar återbetalningstiden. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just dig.
 • Lägg om ditt lån

  Om du har ett lån i en annan bank är det en god idé att prata med oss om möjligheten att flytta lånet. Som helkund kan du få mer förmånliga villkor hos oss. Kontakta din Skogs & Lantbruksspecialist eller kundservice för att undersöka om du kan lägga om dina lån.

  Läs mer om bottenlån här.
 • Avbetalningstid på maskinförvärv?

  Avbetalningstiden vid maskinförvärv varierar beroende på flera parametrar, hur stor är din insats, hur stort belopp ska finansieras, maskinens ålder mm är faktorer som påverkar återbetalningstiden. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just dig.

Relaterat innehåll


Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.