Gå till huvudinnehåll

World Elite Mastercard®

Exklusiva upplevelser med World Elite Mastercard

Med World Elite Mastercard får du ett internationellt kreditkort och en mängd exklusiva förmåner och tjänster – både hemma och på resan.

 • Concierge Service
 • Loungetillräde
 • Reseförsäkring Private Banking

Kontakta oss

Exklusiva erbjudanden

Erbjudanden för dig med World Elite Mastercard

 • Upp till 35 % rabatt på bilhyra.

  Få tillgång till attraktiva förmåner och rabatter hos flera biluthyrningsföretag.

  Avis
  Hertz

  Läs mer och ta del av erbjudandena

World Elite Mastercard

Fakta

 • Nyckel- och bagageservice

  Ökad säkerhet när någon hittar det du tappat bort. Du får två nyckelbrickor och en bagagebricka med unika ID-nummer kopplade till dig. Brickorna är försedda med en text som uppmanar upphittaren att lämna nycklarna i närmaste postlåda eller, om det är ditt bagage som hittats, att kontakta oss.

 • Nödkontanter och nödbiljetter 

  För extra trygghet när du är på resande fot har du som kund tillgång till nödkontanter och nödbiljetter. Om du skulle bli av biljetter eller plånbok när du befinner dig utomlands kan du genom beställa nödbiljetter eller nödkontanter i den lokala valutan.

 • ID-skydd

  Med Stoppservice får du även tjänsten ID-skydd som hjälper dig att förebygga, upptäcka och begränsa konsekvenserna om du skulle råka ut för en identitetsstöld.

  En identitetsstöld är när en person kommer över dina personliga uppgifter och olovligt använder dem för att till exempel söka och utnyttja krediter, teckna mobilabonnemang, beställa varor eller till och med komma över lagfarten till din fastighet.

  Läs mer om ID-skydd

 • Web Clean up

  Få hjälp med att ta bort oönskat och kränkande innehåll på internet, exempelvis om personliga bilder av dig eller ditt barn används på webbplatser där du inte vill att bilderna ska finnas.

  Vi hjälper dig att ta kontroll över hackade användarkonton och e-postkonton samt över personlig information som spridits på fel sätt. Du får också hjälp med att ta bort kränkande kommentarer och hot samt kontakta ägaren av en webbplats för att ta bort oönskade eller kränkande bilder och filmer.

  Läs mer om Web Clean Up

 • Regionspärr – för ökad säkerhet

  Våra kort är skyddade genom en automatisk geografisk kontroll. Det betyder att kortet är bara aktivt i en region i taget – där du är och använder ditt kort. Du behöver inte själv tänka på att öppna och stänga kortet inför och efter en resa.

  Reser du till en annan region och använder ditt kort första gången kommer kortet med automatik att öppnas i den regionen. Samtidigt stängs kortet för användning i resten av världen. När du reser hem och använder ditt kort i Sverige igen öppnas kortet där och resten av världen stängs.

 • Priser & villkor

  World Elite Mastercard är ett internationellt kredit- och betalkort kopplat till Mastercard. För mer information om priser, se Prislista Private Banking.

  Aktuell ränta

  Nominell ränta9,15 %
  Effektiv årsränta10,977 % vid nyttjad kredit på 200 000 kr som återbetalas på 12 månader.

  Priser och villkor

  Prislista Private Banking
  Villkorsbok Danske Exklusiv

   

   


Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.