World Elite Mastercard®

Exklusiva upplevelser med World Elite Mastercard

Med World Elite Mastercard får du ett internationellt kreditkort och en mängd exklusiva förmåner och tjänster – både hemma och på resan.

 • Concierge Service
 • Loungetillräde
 • Reseförsäkring Private Banking
 • Attraktiva erbjudanden inom bilhyra, hotell och shopping

Kontakta oss

Exklusiva erbjudanden

Erbjudanden för dig med World Elite Mastercard
 • Attraktiva hotellerbjudanden

  Få tillgång till attraktiva förmåner och rabatter på utvalda kvalitetshotell.

  Design Hotels
  Hotels.com
  Onefinestay
  Oberoi Hotels

  Läs mer och ta del av erbjudandena

World Elite Mastercard

Fakta

 • Spärrservice

  Spärrservice

  Med Spärrservice kan du spärra alla dina svenska betal- och kreditkort samt mobilabonnemang. Om oturen är framme kan det vara skönt att veta att du bara behöver ringa ett enda samtal. Sedan tar vi hand om resten.

  Tjänsten är ett samarbete mellan Danske Bank och cxLoyalty.

  Läs mer om Spärrservice

 • ID-skydd

  ID-skydd

  Med Stoppservice får du även tjänsten ID-skydd som hjälper dig att förebygga, upptäcka och begränsa konsekvenserna om du skulle råka ut för en identitetsstöld.

  En identitetsstöld är när en person kommer över dina personliga uppgifter och olovligt använder dem för att till exempel söka och utnyttja krediter, teckna mobilabonnemang, beställa varor eller till och med komma över lagfarten till din fastighet.

  Läs mer om ID-skydd

 • Web Clean up

  Web Clean up

  Få hjälp med att ta bort oönskat och kränkande innehåll på internet, exempelvis om personliga bilder av dig eller ditt barn används på webbplatser där du inte vill att bilderna ska finnas.

  Vi hjälper dig att ta kontroll över hackade användarkonton och e-postkonton samt över personlig information som spridits på fel sätt. Du får också hjälp med att ta bort kränkande kommentarer och hot samt kontakta ägaren av en webbplats för att ta bort oönskade eller kränkande bilder och filmer.

  Läs mer om Web Clean Up

 • Regionspärr – för ökad säkerhet

  Regionspärr – för ökad säkerhet

  Våra kort är skyddade genom en automatisk geografisk kontroll. Det betyder att kortet är bara aktivt i en region i taget – där du är och använder ditt kort. Du behöver inte själv tänka på att öppna och stänga kortet inför och efter en resa.

  Reser du till en annan region och använder ditt kort första gången kommer kortet med automatik att öppnas i den regionen. Samtidigt stängs kortet för användning i resten av världen. När du reser hem och använder ditt kort i Sverige igen öppnas kortet där och resten av världen stängs.

 • Priser & villkor

  Priser & villkor

  World Elite Mastercard är ett internationellt kredit- och betalkort kopplat till Mastercard. För mer information om priser, se Prislista Private Banking.

  Aktuell ränta

  Nominell ränta9,15 %
  Effektiv årsränta10,977 % vid nyttjad kredit på 200 000 kr som återbetalas på 12 månader.

  Priser och villkor

  Prislista Private Banking
  Villkorsbok Danske Exklusiv

   

   


Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.