Mastercard Guld

För dig som vill ha ett mångsidigt kreditkort utan kontopaket.

Med ditt Mastercard Guld från Danske Bank kan du ta del av en mängd erbjudanden och rabatter på bland annat exklusiva kvalitetshotell runtom i världen, bilhyra och shopping.

 • Kreditgräns på 50 000 kr
 • Reseförsäkring
 • Attraktiva erbjudanden inom bilhyra, hotell och shopping

Kontakta oss

Hyra bil

Resa

Shopping & E-handel

Hälsa & Livsstil

Mastercard Guld

Fakta

 • Reseförsäkring

  När du betalar minst hälften av din resa med ditt Mastercard Guld ingår en kompletterande rese- och allriskförsäkring. Reseförsäkringen är giltig i upp till 60 dagar och inkluderar också ett avbeställningsskydd och ett självriskskydd om något skulle hända i din bostad när du är hemifrån.

  Läs mer om Reseförsäkring

 • ID-skydd

  Med Stoppservice får du även tjänsten ID-skydd som hjälper dig att förebygga, upptäcka och begränsa konsekvenserna om du skulle råka ut för en identitetsstöld.

  En identitetsstöld är när en person kommer över dina personliga uppgifter och olovligt använder dem för att till exempel söka och utnyttja krediter, teckna mobilabonnemang, beställa varor eller till och med komma över lagfarten till din fastighet.

  Läs mer om ID-skydd

 • Web Clean up

  Få hjälp med att ta bort oönskat och kränkande innehåll på internet, exempelvis om personliga bilder av dig eller ditt barn används på webbplatser där du inte vill att bilderna ska finnas.

  Vi hjälper dig att ta kontroll över hackade användarkonton och e-postkonton samt över personlig information som spridits på fel sätt. Du får också hjälp med att ta bort kränkande kommentarer och hot samt kontakta ägaren av en webbplats för att ta bort oönskade eller kränkande bilder och filmer.

  Läs mer om Web Clean Up

 • Priser & villkor

  Mastercard Guld är ett internationellt kredit- och betalkort kopplat till Mastercard. För mer information om priser, se Prislista Private Banking.

  Kredit och inköp

  Du kan använda hela din kredit för inköp och under en 7-dagarsperiod kan du ta ut upp till 15 000 kr i uttagsautomat.

  Aktuell ränta
  Nominell ränta 11,95 %
  Effektiv ränta vid nyttjad kredit 50 000
  som återbetalas på 12 månader.
  13,62 %

  Priser och villkor

  Prislista Private Banking
  Villkorsbok Danske Exklusiv

Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.