Vad gäller när man blir sambo? Hur fördelas tillgångarna vid en separation? Eller vad händer med företaget om något skulle hända dig? Dessa är exempel frågor som Lexly kan hjälpa till med oavsett om du är privatperson eller egenföretagare.

Har du frågor och funderingar kring juridik och avtal? Danske Bank har ett samarbete med Lexly som innebär fördelar för dig som är kund i Private Banking. Lexly* ger dig en kostnadsfri inledande familje- eller bolagsjuridisk rådgivning tillsammans med en jurist via ett telefon- eller videomöte, kostnadsfria avtal skrivna online samt 20 % rabatt på avtal skrivna med hjälp av jurist.

Så här går det till

Hos Lexly skriver du avtal online eller tillsammans med jurist via telefon- eller videomöte. Istället för att gå till en jurist som fakturerar per timme skriver du avtalen i lugn och ro när det passar dig – och alltid till ett fast pris. Har du frågor eller funderingar finns juristerna på Lexly tillgängliga att hjälpa dig med bland annat samboavtal, äktenskapsförord och testamente eller aktieägaravtal, sekretessavtal eller fullmakter för företag.

*Lexly är en extern rådgivare skild från Danske Bank och avtal24 ansvarar själva för den juridiska rådgivningen åt kunderna.

Du som är kund i Private Banking får alltid:

  • Kostnadsfri inledande familje- och bolagsjuridisk rådgivning upp till 60 minuter tillsammans med en jurist via telefon- eller videomöte
  • Kostnadsfria privat- och företagsavtal skrivna online
  • 20 % rabatt på samtliga avtal skrivna med hjälp av jurist

Ta del av erbjudandet