Entreprenörsservice

Du som är ägare i ett fåmansbolag kan få specialisthjälp
med det mesta som rör företagandet.

Entreprenörsservice är en tjänst i banken som arbetar med kvalificerad rådgivning. Du får stöd med det mesta som rör företagandet och specifika ägarrelaterade frågor.

Via Entreprenörsservice får du också tillgång till ett väl utvecklat nätverk. Enheten arbetar nära olika specialistenheter inom banken och har dessutom stor erfarenhet och ett brett nätverk av externa specialister.

Generationsskifte

Det lönar sig att tidigt planera generationsskifte av verksamheten. Tillsammans med ett specialistteam inom skatt och juridik, finansiering och företagsöverlåtelser kan vi planera så att generationsskiftet blir så bra som möjligt.

Läs mer om Generationsskifte

+impact by Danske Bank

Ta vara på din kompetens för att skapa en positiv inverkan. +impact är Danske Banks plattform för entreprenörer där erfarna specialister hjälper tillväxtföretag med sina utmaningar. Gå med i nätverket för syftesdrivna startups.

Läs mer om +impact

The Hub – mötesplatsen för startups och investerare

The Hub är en kostnadsfri plattform för entreprenörer i Sverige och Norden. Här kan startups få hjälp med rekrytering av talanger, komma i kontakt med investerare och ta del av best practice.

Läs mer


Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.