Large Customers

 

Large Customers är till för företag som omsätter över 1,5 miljarder kronor och behöver en strategisk partner som kan ta fram skräddarsydda finansiella lösningar.  Våra kunder har ofta internationell verksamhet och dotterbolag i flera länder. Som kund hos oss kan du förvänta dig att vi tar aktivt ansvar för att bygga en långsiktig affärsrelation, förutse nya behov och föreslå individuella lösningar för att skapa konkurrensfördelar åt ert företag.

Ett nära samarbete mellan företag och bank är förutsättningen för att vi ska kunna förse våra kunder med rätt kompetens och rätt lösning. Våra kunniga och erfarna  kundansvariga leder varje relation med engagemang, förtroende och proaktivitet. Kundteamen från Large Customers sätts ihop utifrån kundernas unika behov där specialister från samtliga expertområden kan ingå.

Vi tror på kombinationen av starka internationella nätverk och lokal närvaro. Large Customer-enheterna finns i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Linköping och täcker hela Sverige. Vi ser hela Norden som vår hemmamarknad och har dessutom verksamhet och expertis på ett flertal andra marknader såsom exempelvis England, Tyskland och Polen. Vi knyter självklart de lokala kontakter som behövs med våra kollegor över hela världen.

Välkommen att kontakta oss
Telefon: 0752-48 49 30