Ta del av våra innovativa lösningar

Välj en bank som förstår din situation och som kan ge dig en bra överblick. Läs mer om fördelarna med att vara kund i Danske Bank.

 Läs mer

Keep it safe

Som bank har vi ett stort ansvar för att se till att du är skyddad när du sköter dina affärer hos oss. Men vi vill också gärna hjälpa dig att säkerställa att ditt företag har ett så bra skydd som möjligt mot IT-bedrägerier.

 Läs mer

 

Valutakurser

Här hittar du utvalda valutakurser och räntesatser. Vill du få information om särskilda priser är du välkommen att kontakta oss.

Danske Bank ansvarar inte för eventuella fel i informationen på sidan och inte heller för eventuell förlust som uppstår på grund av åtgärder som företaget vidtar på grundval av information på sidan.

Öppna valutakurser

 

Vår internetbank

Vår internetbank Business Online förenklar vardagen. Med smarta lösningar så som Cash Flow Forecasting, likviditetsstyrning och mobilappar sköter du företagets ekonomi enkelt och smidigt.

   Läs mer

 

 

Behöver du mer hjälp?

Kundservice
Vardagar 09:00 - 16:00Starta chatt
Teknisk support
Business Online support:
Vardagar 09:00 - 16:00


Starta chatt
Chatta med oss här. Har du specifika frågor om ditt engagemang? Var då beredd på att kunna verifiera din identitet med hjälp av t.ex. bank-id, så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt.