Vi stödjer entreprenörer som vill skapa framtiden

Att verka för en inkluderande och långsiktigt hållbar ekonomisk tillväxt är viktigt eftersom det främjar makroekonomisk stabilitet och ett gott investeringsklimat. Danske Banks ambition är att kontinuerligt bygga samarbeten med värderingsdrivna entreprenörer som har globala ambitioner.

Danske Bank Growth

+impact - lyfter hållbar utveckling i Norden

+impact är en gratis plattform som för samman startups med investerare i Norden. +impact fokuserar på nordiska startups som arbetar med ett eller flera av FNs Globala mål för hållbar utveckling.

Besök +impact


The Hub - mötesplatsen för snabbväxande startups 

The Hub är Sveriges största plattform för startups. Sedan lanseringen 2015 har hundratusentals personer upptäckt The Hub. Här hittar Sveriges entreprenörer talanger, investerare, events och best practice-verktyg för att lyckas med sin startup.

Besök the Hub


Danske Bank Growth

Vi vet att det är skillnad på att driva en start-up jämfört med ett traditionellt företag. En växande start-up behöver en bank som förstår er och er affärsmodell. Danske Bank Growth finns här för att stötta er i varje steg på er resa.

Mer om Danske Bank Growth

Rapporter om nordiska start-ups

Impact startups är nystartade, vinstdrivande företag vars affärsmodell bidrar till en positiv social eller miljömässig förändring. I dessa rapporter kan du finna utvalda insikter om Impact startups i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

17 sep 2019 13 maj 2019 27 sep 2018
Impact Report Nordic Investors 2019 State of Nordic Impact Start-ups Impact Start-ups Insight Report

Rapporter om nordiska start-ups

Impact startups är nystartade, vinstdrivande företag vars affärsmodell bidrar till en positiv social eller miljömässig förändring. I dessa rapporter kan du finna utvalda insikter om Impact startups i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

17 sep 2019
Impact Report Nordic Investors 2019

13 maj 201
State of Nordic Impact Start-ups

27 sep 2018
Impact Start-ups Insight Report


Ta del av lönundersökningen för nordiska start-ups

Lönundersökningen för nordiska start-ups är en guide som hjälper grundare, CXO's, anställda, kandidater och andra att jämföra priser för start-up-talanger.

Läs mer

Vad vi erbjuder:


Snabba och enkla besök hos banken

Rådgivare specialiserade på tillväxt


Internationellt stöd för tillväxtFinansiering och likviditet


Nätverk

Avancerade finansiella lösningar on-demand

Se filmer från våra aktiviteter och startups


Nystartade företaget Minnity vill öka demenssjukas livskvalitetinnity

I dag har cirka 50 miljoner människor över hela världen demens – och år 2050 beräknas 150 miljoner personer vara drabbade. Behovet av hjälpmedel och stöd till alla inblandade är därför stort. Något som Katarzyna Hess-Wiktor upptäckte när hennes mormor blev sjuk. Därför driver hon nu nystartade företaget Minnity som hjälper personer med kognitiv svikt att få ett värdigt och meningsfullt liv.SingularityU Nordic Summit

Singularity University Nordic och Danske Bank samverkar för att fler innovativa företagsidéer ska bli morgondagens Unicorns. Under SingularityU nordiska toppmöte fick deltagarna ta del av inspiration och kunskap om framtidens ledarskap och hur exponentiell teknik kan lösa mänsklighetens utmaningar.Techstar Startup Weekend Women

Förra hösten genomförde Danske Bank Techstar det första #FemTech – nu har vi upprepat succén tillsammans med våra samarbetsparters Techstar Startup Weekend och SingularityU Nordic.  Under en helg fick deltagarna möta sociala entreprenörer som lyckats bygga framgångsrika bolag, lyssna på andras affärsidéer och utveckla sina egna. 

 

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading