Vi stödjer entreprenörer som vill skapa framtiden

Att verka för en inkluderande och långsiktigt hållbar ekonomisk tillväxt är viktigt eftersom det främjar makroekonomisk stabilitet och ett gott investeringsklimat. Danske Banks ambition är att kontinuerligt bygga samarbeten med värderingsdrivna entreprenörer som har globala ambitioner.

Se filmer från event med våra samarbetspartner


SingularityU Summit

Singularity University Nordic och Danske Bank samverkar för att fler innovativa företagsidéer ska bli morgondagens Unicorns. Under SingularityU nordiska toppmöte fick deltagarna ta del av inspiration och kunskap om framtidens ledarskap och hur exponentiell teknik kan lösa mänsklighetens utmaningar.Techstar Startup Weekend Women

Förra hösten genomförde Danske Bank Techstar det första #FemTech – nu har vi upprepat succén tillsammans med våra samarbetsparters Techstar Startup Weekend och SingularityU Nordic.  Under en helg fick deltagarna möta sociala entreprenörer som lyckats bygga framgångsrika bolag, lyssna på andras affärsidéer och utveckla sina egna. 

 

+impact

Accelererar socialt entreprenörskap i Norden

Över hela Norden finns sociala entreprenörer som arbetar för att lösa globala utmaningar. Nu gör vi det lättare att få expertråd och stöd för att lyckas: +impact är en kostnadsfri digital plattform där sociala entreprenörer får experthjälp till sin startup.

Besök +impact

The Hub

Mötesplatsen för snabbväxande startups

The Hub är Sveriges största plattform för startups. Sedan lanseringen 2015 har hundratusentals personer upptäckt The Hub. Här hittar Sveriges entreprenörer talanger, investerare, events och best practice-verktyg för att lyckas med sin startup.

Besök The Hub

Danske Bank Growth, strategisk rådgivning till ambitiösa tillväxtbolag

IPO & Exit

Strategic wealth management for
entrepreneurs and business owners.

Starting up

Fast and easy banking, so you can
focus on building your start-up.

Growth & Scale

To support your growth journey and help you scale - financial solutions tailored to your needs.