Privatrådgivare

Som privatrådgivare ger du service och finansiell rådgivning till våra privatkunder på något av våra bankkontor. Vi jobbar i team med gemensamt ansvar för en kundportfölj. Alla våra kontor har en modern, dynamisk miljö som erbjuder ständiga utmaningar vad gäller kunder, nya produkter, försäljning och personlig utveckling.Tillsammans kan vi nå långt
För att trivas hos oss måste du ha en stark drivkraft och tycka om att ta eget ansvar. Du gillar att bygga relationer med kunder och vill se resultat av ditt arbete.

Du kommer att vara en del av ett team, och många gånger samarbetar du med andra avdelningar och bankkontor. Du måste med andra ord gilla lagarbete. Det är ditt och teamets uppgift att ge så bra rådgivning som möjligt och därigenom skapa mervärde för kunderna. Teamet har samma gemensamma mål och tillsammans kan vi nå långt.

Vi har de bästa redskapen för att du skall lyckas
Som anställd hos oss kan du erbjuda våra kunder hela skalan av finansiella tjänster. Du har fördelar av att använda ett av bankväsendets modernaste IT-system. Och du kan hämta hjälp från våra specialistavdelningar när det behövs. Vår ytterst professionella back-office avlastar dig så att du kan ägna full tid åt det du är bäst på - ge service och rådgivning åt våra kunder.

Bra relationer innebär nöjda kunder. Du kommer att vårda nära kundrelationer för att skapa värde både för dem och för oss. Det är viktigt att du håller dig uppdaterad genom att lyssna och ställa rätt frågor. Och ge de bästa råden till våra kunder.

Fokus på personlig utveckling
För oss är det viktigt att alltid uppmuntra våra anställda till vidareutveckling. Alla medarbetare har individuella prestations- och utvecklingsmål satta i dialog med sin närmaste chef. Tillsammans med din kontorschef gör du upp en karriärplan som utvecklar dig och din kompetens. På sikt kan du till exempel välja att bli specialist inom ett område eller chef.

Gå vidare

Lediga jobb
Vill du arbeta hos oss är du välkommen att söka något av våra lediga jobb.

Lediga jobb
Utvecklas med oss
I Danske Bank Sverige får du möjlighet till personlig utveckling, baserad på din individuella utvecklingsplan.

Personlig utveckling i fokus
Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider