Ledigt jobb

Ledigt jobb

Dela
Internrevisor
Group Internal Audit, Stockholm
Rekryterings-ID:25219
Trivs du när du arbetar i en roll där du får möta alla delar av organisationen? Har du tidigare erfarenhet från finansiell verksamhet, kanske en av ”the Big 4” eller sitter idag i en kontrollfunktion? Vill du vara med och ta revisionsområdet till nästa nivå i en av Nordens största banker? Vi växer och söker nu en ny internrevisor!

Group Internal Audit i Danske bank är en global organisation som utgörs av ca 100 professionella och engagerade medarbetare varav 5 är stationerade i den svenska filialen. I rollen som internrevisor blir du en del av ett glatt team vars roll är att förbättra och hjälpa Danske Bank att uppnå sina mål. I den här rollen kommer du att delta i, samt ta ansvar för, såväl globala som lokala kontrollbaserade revisioner.

Vårt erbjudande
För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Utbildning är både viktigt och prioriterat då vi tror att välutbildade medarbetare som håller sig ajour med vad som händer kan bidra till organisationen. Vill man certifiera sig finns alla möjligheter till det, det är dock inget krav. Genom att delta i utvecklingsprojekt som ska säkerställa att Group Internal Audit ligger i framkant får du insikt i strategin för avdelningen och möjlighet att påverka framtiden. Vi erbjuder även ett secondmentprogram för dig som är sugen på att arbeta utomlands.

Vem är du?
Det är viktigt att du trivs med att både arbeta självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter växlar mellan komplexa och längre projekt och kortare puckar som dyker upp under dagarna. En förutsättning för att lyckas i den här rollen är din förmåga att bemöta kollegor från olika delar i banken på ett professionellt sätt som gör att ditt bidrag ses som värdeskapande. Då arbetet är varierande är nyfikenhet och positiv attityd en tillgång.

Vi söker dig som har en akademisk examen samt minst 2 års erfarenhet, gärna mer, från intern- och/eller externrevision, gärna i kombination med kunskap om nationella och internationella regelverk inom den finansiella sektorn. Om du har en certifiering från IIA eller Swedsec är det meriterande. Du är en god kommunikatör och vi förutsätter att du är flytande i engelska, både i tal och i skrift.

Är du intresserad?
Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Head of Internal Audit Sweden Miriam Gyllenros +46 76 721 62 21.

Vi ser fram emot att välkomna dig till teamet!

Skicka ansökan och CV senast 2020-08-17.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 22 000 anställda i 12 länder runt om i världen som betjänar våra 3,3 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.
Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider