Ledigt jobb

Ledigt jobb

Dela
Advisory Assistant
Danske Bank Markets, Stockholm
Rekryterings-ID:20186
Vill du jobba i en arbetsmiljö som kännetecknas av en positiv atmosfär, gott samarbete samt öppenhet? Är finansiell problemlösning och rådgivning något som tilltalar dig? Har du svarat ja på dessa frågor? Bra, läs då vidare!

Till Client Advisory söker vi nu en student som vill komma in och stärka vårt team. Vi arbetar mestadels med problemställningar som är ränte- och valutarelaterade och är också aktiva med rådgivning inom regelverk samt allokeringsfrågor. För den intresserade är det en bra möjlighet att lära sig uppgifterna och produkterna på en marketsavdelning.

Arbetet är väldigt varierande och innefattar bland annat att hjälpa företag analysera deras valuta- och ränteexponering samt diskutera hedgingstrategier. Vi gör också peer-studier inom olika bolagssektorer och arbetar fram hedgelösningar för företag som ska genomföra utländska bolagsuppköp

Vem söker vi?
Du som söker studerar tredje året eller senare i din utbildning till civilingenjör och/eller civilekonom. Du är vass på Excel och har också programmeringskunskaper. Du är van vid att göra presentationer och kommer också att hjälpa till med enklare analysarbete. För att trivas i den här rollen behöver du ha god samarbetsförmåga, vara analytisk och drivas av att skapa lösningar tillsammans med andra. Utöver detta är du en god kommunikatör både i tal och i skrift, på såväl svenska som på engelska. Du har möjlighet att arbeta ca 10-20 tim/vecka på vårt handlargolv här i Stockholm. 

Vi erbjuder
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder samt övriga avdelningar i banken för att kunna fånga de senaste trenderna och problemställningarna och vi siktar på att vara den främsta Client Advisory-avdelningen bland banker aktiva i Sverige. Danske Bank är även rankad etta på ett flertal produktområden i både Sverige och Norden i Prosperas kvalitetsundersökningar.

Intresserad?
Om du har några frågor om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till Christian Törnqvist, Head of Client Advisory & Institutional FX Sales, +46 (0)8-5688 0509.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-11-18.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.
Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider