Ledigt jobb

Ledigt jobb

Dela
Driven och erfaren privatrådgivare
Rådgivningscenter Växjö
Rekryterings-ID:18806

Rådgivningscenter Växjö växer och vi söker nu dig som drivs av att skapa kontakter, göra affärer med nya kunder och tycker det verkar spännande att arbeta med rådgivning online. Vill du ha ett jobb där din positiva attityd och proaktivitet kommer till sin rätt? Läs då vidare!

Den digitala utvecklingen i branschen går snabbt och våra kunder efterfrågar flexibla lösningar i moderna kanaler. Vi utvecklar därför ständigt vår närvaro i virtuella kanaler för att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service. Vi arbetar genomgående enligt bankens processer och rutiner och vi träffar våra kunder via moderna kanaler såsom e-Möte.

Värdeskapande och kundorienterad
I rollen som Privatrådgivare på Rådgivningscenter Växjö är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra prioriterade kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar baserade på den unika kundens behov. Din framgång som rådgivare bygger på att du har en förmåga att göra din kunskap tillgänglig och relevant för kunden.

Du arbetar mot uppsatta mål men har frihet att planera dina aktiviteter och dagar vilket sätter krav på självständighet och proaktivitet. I slutändan är det absolut viktigaste att du skapar förtroende hos våra kunder vilket i sin tur leder till en långsiktig affärsrelation med Danske Bank.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen präglas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Vi präglas av en snabb förändringstakt – precis som bankmarknaden – och utmanar traditionella arbets- och förhållningssätt.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen har du ett tydligt kundfokus, är ambitiös, affärsorienterad och självständig samt stimuleras av att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Dina främsta drivkrafter är att utveckla kundens affärer, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Vi tror att du får energi och drivkraft i mötet med kund och i samarbetet med dina kollegor. Din positiva attityd och engagemang smittar av sig på både kunder och kollegor.

Du har erfarenhet och ett stort intresse av att arbeta med kvalificerad rådgivning i digitala kanaler och fysiska möten då du ser värdet i att erbjuda flexibla lösningar i moderna kanaler. Du har en god bankerfarenhet inom privatmarknadsområdet samt en civilekonomutbildning eller motsvarande. Vi söker dig som är SwedSec-licensierad och har erfarenhet från kvalificerad rådgivning till privatpersoner.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Maria Davidsson, chef Rådgivningscenter Växjö på 070 – 18 10 996 om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!


Skicka ansökan och CV senast 2018-05-31.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.
Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider