Ledigt jobb

Ledigt jobb

Dela
Student med brinnande intresse för aktier
Stockholm
Rekryterings-ID:18151
Har du ett stort intresse för aktiemarknaden och vill lära dig mer om bank och finans? Danske Bank Equities söker en student för att hjälpa till under sommaren 2018. Det kanske är dig vi letar efter?
 
Som sommarjobbare hos oss kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande, och inkludera bland annat företagsvärdering, att samla in och analysera marknadsinformation och bistå seniora medarbetare i deras analysarbete. Är du initiativtagande, nyfiken och vill få chansen att utvecklas och lära dig mer inom aktieanalys, då är detta jobbet för dig!
 
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av vår organisation. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team omkring dig. Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse för aktiemarknaden, är nyfiken och vill lära dig mer. Du bör vara noggrann och ha god språk- och sifferkänsla.
 
Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till Fredrik Stenkil på +46 (0)702-64 68 12 om du har några frågor.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-03-11.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.
Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider