Så ansöker du

Självklart vill vi att du som börjar hos oss har de rätta kvalifikationerna. Men det är minst lika viktigt att du har rätt attityd. För att trivas hos oss är du en person med stor drivkraft. Du gillar att bygga relationer till kunder och du vill se resultat av det du gör. Vi är mycket noga i vår rekryteringsprocess. Vi vet att rätt person på rätt plats är lika viktigt för dig som för oss.Innan du ansöker

Läs igenom jobbeskrivningen noga innan du ansöker, så du är insatt i vilken tjänst du söker. Ägna tid åt att fundera över varför du vill ha just den här tjänsten och varför du är speciellt lämplig. Om du har några frågor innan du ansöker är du välkommen att kontakta oss på banken.

Det är viktigt att du är motiverad
Kompetenta, motiverade och engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs. Därför gör vi vårt bästa för att du som anställd ska få en intressant och utvecklande tjänst hos oss. När vi läser din ansökan tar vi naturligtvis reda på om du är kvalificerad. Men vi vill även veta mer om din erfarenhet och några konkreta exempel på vilken typ av jobb du har haft tidigare. Återigen, din motivation är viktig. Beskriv varför du söker just den här tjänsten och vad du vill bidra med. 

CV och annan dokumentation
När du skickar din ansökan ska du bifoga:

  • En fil som innehåller ansökan i form av ett personligt brev och CV
  • En fil som inehåller kompletterande dokument, som examensintyg och referenser

Vi använder ditt CV för att få en snabb överblick över din utbildning och din arbetslivserfarenhet. Om du är relativt nyutexaminerad vill vi också se ditt examensbevis. Om du inte kan skicka det elektroniskt kan du göra en lista över dina utbildningar i ditt CV, och ta med dig dokumenten om du blir kallad till intervju.

Söka flera tjänster?
Om du inte får jobbet du sökt är du naturligtvis välkommen att söka något annat jobb hos oss. Men tänk på att vi inte har möjlighet att spara din ansökan. Det gäller även om du söker fler jobb samtidigt. Skicka därför en ansökan för varje tjänst du söker.

Gå vidare

Lediga jobb
Vill du arbeta hos oss är du välkommen att söka något av våra lediga jobb.

Lediga jobb
Utvecklas med oss
I Danske Bank Sverige får du möjlighet till personlig utveckling, baserad på din individuella utvecklingsplan.

Personlig utveckling i fokus
Kontakta
0752-48 45 42

Chatta med oss

Kundservice Internetsupport

Kontakta oss

Ring till oss Skriv till ossBoka möteBli kund

Sök kontor

Hitta ditt kontorKontorens öppettider