Avtal 24

Juridisk trygghet för dig som kund i Private Banking.

Vad gäller när man blir sambo? Hur fördelas tillgångarna vid en separation? Eller vad händer med företaget om något skulle hända dig? Dessa är exempel frågor som avtal24 kan hjälpa till med oavsett om du är privatperson eller egenföretagare.

Har du frågor och funderingar kring juridik och avtal? Vi har inlett ett samarbete med avtal24 som innebär fördelar för dig som är kund i Private Banking. Avtal24* ger dig en kostnadsfri inledande familje- eller bolagsjuridisk rådgivning tillsammans med en jurist via ett telefon- eller videomöte, kostnadsfria avtal skrivna online samt 20 % rabatt på avtal skrivna med hjälp av jurist.

Så här går det till

Hos avtal24 skriver du avtal online eller tillsammans med jurist via telefon- eller videomöte. Istället för att gå till en jurist som fakturerar per timme skriver du avtalen i lugn och ro när det passar dig – och alltid till ett fast pris. Har du frågor eller funderingar finns juristerna på avtal24 tillgängliga att hjälpa dig med bland annat samboavtal, äktenskapsförord och testamente eller aktieägaravtal, sekretessavtal eller fullmakter för företag.

*Avtal24 är en extern rådgivare skild från Danske Bank och avtal24 ansvarar själva för den juridiska rådgivningen åt kunderna.

Du som är kund i Private Banking får alltid:

 • Kostnadsfri inledande familje- och bolagsjuridisk rådgivning upp till 60 minuter tillsammans med en jurist via telefon- eller videomöte
 • Kostnadsfria privat- och företagsavtal skrivna online
 • 20 % rabatt på samtliga avtal skrivna med hjälp av jurist

Ta del av erbjudandet

Vanliga frågor och svar

 • Vad är avtal24?

  Vad är avtal24?

  Avtal24 är en modern juristbyrå där du på nätet eller via telefon kan få juridisk avtalshjälp. Avtal24 erbjuder ett webbverktyg som gör det möjligt för dig att själv skriva ett skräddarsytt avtal anpassat efter just din specifika situation. Du svarar på ett antal frågor och sedan genereras ett avtal som en PDF och skickas direkt till din e-post. Du kan även skriva ditt avtal tillsammans med en jurist via telefon eller via video. Avtal24 är en extern rådgivare skild från Danske Bank och avtal24 ansvarar själva för den juridiska rådgivningen åt alla kunder.

 • Varför har Danske Bank ett samarbete med avtal24?

  Varför har Danske Bank ett samarbete med avtal24?

  Vi vet att många av våra kunder har frågor om sin familje- eller bolagsjuridiska situation och för oss som bank är det viktigt att kunna hänvisa våra kunder till en aktör som kan erbjuda helhetslösningar vad gäller avtalsskrivning. Många av våra kunder är i situationer där det kan vara av vikt att se över sin juridiska trygghet. Det kan till exempel handla om när man flyttar ihop och bör skriva ett samboavtal eller när man är delägare i ett företag och bör tänka på ett aktieägaravtal.

 • Hur ser erbjudandet ut?

  Hur ser erbjudandet ut?

  Erbjudandet för dig som är kund i Private Banking omfattar en kostnadsfri familje- och/eller bolagsjuridisk rådgivning och behovsanalys. Du får en fördjupad bild och information kring vilka behov av avtal som finns utifrån din specifika familjesituation och/eller ditt företag.

  Samtliga privat- och företagsavtal som skrivs online är kostnadsfria. Det kan röra sig om samboavtal, äktenskapsförord och testamente till aktieägaravtal (kompanjonsavtal), anställningsavtal och bolagsstämmoprotokoll med mera.

  Därtill får du 20 % rabatt på avtal som skrivs med hjälp av jurist.

 • Hur ska jag göra för att ta del av erbjudandet?

  Hur ska jag göra för att ta del av erbjudandet?

  Du kan själva boka in rådgivning samt ta del av de avtal som avtal24 erbjuder via www.avtal24.se/danskebank. Vid kontakt med Danske Banks rådgivare kan du också lämna dina uppgifter och så ser rådgivaren till att du blir kontaktad av avtal24.

Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.