Family Office 

Holistisk rådgivning för dig med större förmögenhet och komplex ekonomi. 

Family Office är en del av vårt Private Banking-erbjudande. Vi är till för dig med en komplex ekonomi som kräver aktiv planering och avancerad rådgivning. Du får ett helhetsgrepp om dina tillgångar och kan planera din ekonomi framåt på både kort och lång sikt.

Danske Bank Family Office hjälper förmögna kunder med både små och stora beslut. Du behöver aldrig vara ensam med dina vägval och ekonomiska beslut. Vi finns till hands med tydliga och relevanta perspektiv gällande dina ekonomiska möjligheter och utmaningar.

Vi hjälper dig med kapitalförvaltning och även med finansieringsfrågor, skatteärenden och övriga banktjänster som du kan tänkas behöva. Du kan förvänta dig bred kompetens, seniora team och hög servicenivå. Inom Family Office erbjuder vi även ett program för Next Generation som syftar till att förse era närmaste med viktig kunskap för att trygga familjens långsiktiga ägande och förmögenhet.

Till din tjänst finns ett personligt team lett av en senior Private Banker som hjälper dig att förvalta och utveckla dina tillgångar – oavsett om du hanterar förmögenheten ensam eller som representant för familjen. Detta team anpassas helt efter dina behov och kan bestå av kapitalförvaltare, skattejurist, Client Assistant, företagsrådgivare, skog- och lantbruksansvarig, finansieringsrådgivare eller annan kompetens som kan vara aktuell.

På så sätt får du en helhetsbild över alla delar av din ekonomi och snabb och flexibel tillgång till våra mest kunniga specialister. Du får också tillgång till ett utökat investeringsutbud som öppnar fler möjligheter till skräddarsydda investeringslösningar.


Bli uppringd

Vill du bli Private Banking-kund? Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig.

* Obligatoriska uppgifter.Telefonsamtal kan spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl.

 • Helhetsperspektiv på din ekonomi – genom hela livet

  Om du vill använda dina erfarenheter och dina pengar för att hjälpa andra kan vi också bistå. Genom oss får du möjlighet att möta andra Private Banking-kunder och bygga starka nätverk som öppnar nya möjligheter och livsperspektiv. 

  Du kanske funderar på att bli affärsängel? Vi har kontakter med tillväxtföretag  och entreprenörer.

  Vi kan också hjälpa dina barn att förstå ekonomi och pengar. Så att de är redo att ta över när den dagen kommer.

 • Vi hjälper dig att ligga steget före

  Livet är fyllt med förändringar som ofta påverkar din förmögenhet. Vi hjälper dig att få en tydlig överblick över dina ekonomiska möjligheter på både kort och lång sikt. Det gör det enklare för dig att fatta de bästa besluten.

  Så snart vi upptäcker nya möjligheter för dig och din ekonomi tar vi kontakt. Utifrån din livssituation och dina behov diskuterar vi olika scenarion och perspektiv som ger dig ett bra beslutsunderlag innan du bestämmer dig.

  Med vårt digitala verktyg Förmögenhetsplan kan du se potentialen i din och din familjs förmögenhet. Bland annat kan vi simulera hur din finansiella situation påverkas om du förverkligar dina drömmar. Eller vad som krävs för att göra dem verkliga.

  Läs mer

 • Gör skillnad

  Om du vill använda dina erfarenheter och dina pengar för att hjälpa andra kan vi också bistå. Genom oss har du chansen att möta andra Private Banking-kunder och bygga starka nätverk som öppnar nya möjligheter och livsperspektiv.

  Du kanske funderar på att bli affärsängel? Vi har kontakter med tillväxtföretag och entreprenörer.

  Vi kan också hjälpa dina barn att förstå ekonomi och pengar. Så att de är redo att ta över när den dagen kommer.

Private Banking

Danske Bank Private Banking hjälper förmögna kunder med både små och stora frågor. Vi finns alltid till hands med tydliga och relevanta perspektiv på dina ekonomiska möjligheter och utmaningar.

Läs mer

Kapitalförvaltning

Oavsett om du överlåter förvaltningsansvaret till oss eller vill ta en aktiv roll i placeringsbesluten kan vi hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som passar dina behov.

Läs mer

Generationsskifte

Funderar du på när man ska göra ett generationsskifte? Vi hjälper dig att planera för att generationsskiftet ska passa situationen och bli så bra som möjligt.

Läs mer

Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.