Family Office är en del av vårt Private Banking-erbjudande. Vi är till för dig med en komplex ekonomi som kräver aktiv planering och avancerad rådgivning. Du får ett helhetsgrepp om dina tillgångar och kan planera din ekonomi framåt på både kort och lång sikt.

Danske Bank Family Office hjälper förmögna kunder med både små och stora beslut. Du behöver aldrig vara ensam med dina vägval och ekonomiska beslut. Vi finns till hands med tydliga och relevanta perspektiv gällande dina ekonomiska möjligheter och utmaningar.

Vi hjälper dig med kapitalförvaltning och även med finansieringsfrågor, skatteärenden och övriga banktjänster som du kan tänkas behöva. Du kan förvänta dig bred kompetens, seniora team och hög servicenivå. Inom Family Office erbjuder vi även ett program för Next Generation som syftar till att förse era närmaste med viktig kunskap för att trygga familjens långsiktiga ägande och förmögenhet.

Till din tjänst finns ett personligt team lett av en senior Private Banker som hjälper dig att förvalta och utveckla dina tillgångar – oavsett om du hanterar förmögenheten ensam eller som representant för familjen. Detta team anpassas helt efter dina behov och kan bestå av kapitalförvaltare, skattejurist, Client Assistant, företagsrådgivare, skog- och lantbruksansvarig, finansieringsrådgivare eller annan kompetens som kan vara aktuell.

På så sätt får du en helhetsbild över alla delar av din ekonomi och snabb och flexibel tillgång till våra mest kunniga specialister. Du får också tillgång till ett utökat investeringsutbud som öppnar fler möjligheter till skräddarsydda investeringslösningar.


Bli uppringd

Vill du bli Private Banking-kund? Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig.