Påminnelse om uppsägning av bankfack

Vi lämnar våra lokaler på Kungsträdgårdsgatan 16 och i samband med det upphör vi med att erbjuda bankfack. Vi säger därmed upp ditt nuvarande bankfackskontrakt per den 1 mars 2017.

Vi ber dig att tömma ditt bankfack och lämna tillbaka nycklarna till oss senast den 1 juni. Fram till och med detta datum har vi öppet för bankfackstömning:

Måndag-fredag 10:00-15:00
Torsdag 10:00-18:00
(Övrig tid enligt överenskommelse.)

Ladda ner fullmakter
Om ni är fler som tecknat det nuvarande bankfackskontraktet måste ni besöka oss tillsammans eller ta med en fullmakt från den som inte kan komma. Det går också att ge fullmakt för en annan person att tömma bankfacket, det vill säga fullmakt för tredje part.
Ladda ner fullmakt gemensamt bankfack
Ladda ner fullmakt för tredje part

Möjlighet till bankfack via Gunnebo
För dig som fortsättningsvis önskar att ha ett bankfack erbjuder vi alternativa lösningar via vår samarbetspartner Gunnebo. Till dig som är kund i Danske Bank erbjuder Gunnebo 30% rabatt.
Du kan läsa mer om erbjudandet på www.gunnebo.se/danskebank

Vad händer om man inte tömmer sitt bankfack?
De bankfack som inte har tömts senast den 1 juni 2017 borras upp och töms av banken enligt de allmänna villkoren för bankfackskontraktet. Eventuella kostnader som uppkommer om du inte tömt ditt bankfack debiteras dig.

Vi beklagar om det här orsakar problem för dig och kommer att göra allt för att det ska fungera så smidigt som möjligt. Har du frågor om ditt bankfack är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 0752- 48 45 42.

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.