Använd ditt Mastercard och vinn upp till 20 000 kronor

Nu har du chansen att vinna en hel månads förbrukning när du använder ditt Mastercard betal- och kreditkort. För att delta i tävlingen behöver du använda kortet vid minst ett köptillfälle under tävlingsperioden 1 juli - 31 juli 2017 samt lämna en kort motivering nedan. Lycka till!


Det är enkelt att tävla

Använd ditt Mastercard betal- och kreditkort från Danske Bank när du handlar. Du kan använda kortet till både mindre vardagsköp eller större inköp och du kan handla i både fysiska butiker och webbutiker. Då har du möjlighet att vara med och tävla om en hel månads förbrukning återbetald på ditt kort upp till 20 000 kronor.

Motivera hur ditt Mastercard underlättar din vardag, max 25 ord.

Tävlingsvillkor

  1. Tävlingen är öppen för dig som har ett Mastercard betal- och kreditkort eller nya generationen Mastercard kreditkort med bankkortsfunktion från Danske Bank i Sverige. Ditt deltagande i tävlingen är frivilligt.
  2. För att delta i tävlingen behöver använda kortet vid minst ett köptillfälle under tävlingsperioden samt lämna en kort motivering via sidan danskebank.se/motivera om hur ditt Mastercard underlättar din vardag.
  3. Du kan använda kortet både i fysiska butiker och för köp på internet.
  4. Eventuella kontantuttag med kortet betraktas inte som en köptransaktion.
  5. En jury bestående av representanter från Danske Bank Sverige kommer att bedöma tävlingsbidragen och utse en vinnare. Vinnaren är den som juryn bedömer givit den bästa motiveringen. Juryns beslut kan inte överklagas.
  6. Vinnaren informeras personligen efter tävlingsperiodens slut.
  7. Vinstens storlek som uppgår till maximalt 20 000 kronor baseras på dina korttransaktioner mellan den 1 och 31 juli 2017. Har du exempelvis handlat för 1 000 kronor har du vinstchans på detta belopp. Vinsten kan inte bytas mot pengar eller säljas vidare.
  8. Eventuella vinsten betalas ut som en kontantinsättning på ditt konto i Danske Bank som är kopplat till kortet.
  9. Anställda på Danske Bank eller Mastercard kan inte delta i tävlingen.
  10. Danske Bank kommer att redovisa vinstens värde på kontrolluppgift till Skatteverket samt betala arbetsgivaravgift i de fall som krävs. Vinsten deklareras av vinnaren och läggs på toppen av övriga inkomster av tjänst. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingsbidraget ska vara Danske Bank tillhanda senast den 31 juli 2017.