Vi växer. Nu söker vi rådgivare som vill växa med oss.

Nu söker vi erfarna rådgivare.

För att växa och nå våra mål i Sverige måste vi särskilja oss från våra konkurrenter. Vi måste vara något annat och mycket bättre än andra banker för att fortsätta växa och kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga lösningar.

Det innebär att vi måste ta en tydlig position på marknaden och bli kända för just de egenskaper som gör oss bättre än andra banker.

Som en utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras vi av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom din yrkesroll ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vi behöver fler erfarna rådgivare för att ta hand om våra kunder och vara med på vår tillväxtresa. För att trivas i den här rollen har du tydligt kundfokus, är ambitiös, affärsorienterad och självständig. Din energi och drivkraft hittar du i mötet med kund och i samarbetet med dina kollegor.

Vi söker nu medarbetare främst till Stockholm, Göteborg, Uppsala, Borås, Jönköping, Örebro och Västerås

Är du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. Har du frågor gällande rekryteringen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Stenbäck på +46 722 080 892. Skicka ditt CV direkt till maria.stenback@manpower.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen!

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.