Får vi bjuda på en biokväll? 

Kom på möte! 


Varsågod!


Två biobiljetter
till valfri film.

Hej!

Som medlem i ett av Sacos fackförbund är vi extra måna om att du ska få ut så mycket som möjligt av din bank. Och hos oss på Danske Bank har du redan en förmånlig bolåneränta.

Men visste du att du som Sacoansluten också kan spara med ränta från första kronan hos oss? Och att du har tillgång till ett urval av några av världens bästa fonder? Det ska vara lätt att stärka sin ekonomi! Därför får du också 3 månader gratis när du tecknar låneskydd av bolånet. Ett smart sätt att trygga framtiden. Kanske hann vi aldrig prata om det? Vi ringer dig!

Vi slår dig en signal under veckan och hör om du vill stärka din ekonomi lite extra. Våra rådgivare vet precis hur du gör för att få ut så mycket som möjligt av din privatekonomi. Självklart kan vi ta mötet på telefon eller som e-möte via datorn om du hellre vill det.
För att lysa upp lite extra i höstmörkret bjuder vi dessutom på bio! Två SF-biljetter skickas till dig lagom till första advent.

Lyckas vi inte nå dig – ring oss och boka ditt möte med en rådgivare direkt på

0752 – 48 49 50


Bästa hälsningar,
vi på Danske Bank

Hur skulle du vilja få ut mer av din ekonomi?

• Med ett kreditkort utan årsavgift?
• Ränta från första sparkronan?
• Ett urval av toppfonder?
• 3 mån kostnadsfritt låneskydd?
• Smartare pensionupplägg?

Du vet väl att...

...vi tar hand om allt från att flytta autogiron till att avsluta konton om du väljer att lägga hela ditt bankengagemang hos oss? Och att vi ser till att du får ut så mycket som möjligt av ditt pensionssparande?

Biobiljetterna gäller för valfri film på en SF-biograf och skickas hem till dig lagom till första advent – när Solsidan har premiär, eller Star Wars den 13 december. Kommer ni två personer från hushållet till mötet får ni självklart två biobiljetter var. Det ska vara både roligt och enkelt att stärka sin ekonomi!