Var med och testa FastPay

- Ett nytt kontaktlöst betalningssätt

Vill du betala snabbt och enkelt utan att behöva dra upp din plånbok? Med FastPay har du alltid din plånbok på armen utan att behöva investera i en smartklocka.

FastPay fungerar som ett Mastercard Bankkort med kontaktlös funktion (NFC). FastPay placeras i ett armband eller chiphållare och kan användas i alla kontaktlösa kortläsare i Sverige och utomlands. För köp under 250 kronor behöver du inte ange din PIN-kod.


Vill du vara med och testa?

Nu har du möjligheten att vara en av de utvalda att testa FastPay kostnadsfritt i 12 månader. Du får ett Startpaket som består av FastPay, armband och chiphållare hemskickat helt utan kostnad. PIN-koden är densamma som till ditt Mastercard Bankkort. FastPay är giltig i 12 månader.


Hur upplevde du FastPay – dina åsikter är viktiga för oss

Som pilottestare åtar du dig att svara på några frågor om hur du upplever FastPay. Cirka 2-3 månader efter mottaget Startpaket kommer du att få ett frågeformulär till din mobil-/internetbank. Din åsikt och upplevelse är viktig för oss och vi ser fram emot dina svar.


Så här anmäler dig till pilottestet

  1. Anmäl dig genom att ange ditt personnummer nedan.
  2. Avtalet kommer till din mobil-/internetbank för e-signering
  3. Efter att vi mottagit ditt signerade avtal får du ditt FastPay Startpaket inom 2 veckor

Lär mer om FastPay på www.danskebank.se/fastpay .


Obs! Vi har endast ett begränsat antal FastPay, vänta inte med din intresseanmälan.

Ange ett giltigt personnummer

Vi använder ditt personnummer till att genomföra din beställning av FastPay och skicka avtal om FastPay för digital signering i din mobilinternetbank.


Vi använder dina personuppgifter som beskrivet i bankens information om behandling av personuppgifter som finns på danskebank.se

När du anmäler dig som pilot för FastPay samtycker du till att du svara på vårt frågeformulär om FastPay som du mottar i din mobil-/internetbank