Ett riktigt bra erbjudande för dig

Danske Bank i samarbete med

  

Bli kund   Skriv till oss eller chatta med oss

Så enkelt blir du kund hos oss

BA8F182E22A9F926


Vårt erbjudande

Som medlem ett Saco-förbund kan du och din respektive nu ta del av ett av marknadens absolut bästa helhetserbjudanden. Förutom kvalificerad personlig rådgivning utifrån dina behov så får du bland annat:

 • Bolån från 1,34 %
 • Bil- och båtlån med en ränta på för närvarande 1,91 %
 • Ett av marknadens vassaste kontopaket med unik medlemsrabatt
Ta del av erbjudandet

För att ansöka om att bli kund online behöver du ha Mobilt BankID eller BankID på fil/kort. Det är enkelt att ansöka och det tar bara några minuter, läs mer genom att klicka på Bli kund-knappen ovan.

Är du redan kund i Danske Bank? 

Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Hur når du en högre förmånsnivå?

Genom att samla mer hos oss kan du nå en högre förmånsnivå. Är ni fler i hushållet kan du och din partner enkelt registrera er som Hushåll i Hembanken. Då räknas era affärsvolymer ihop.

Är du under 28 år eller student?

För dig kan ett av dessa erbjudanden i Danske Förmånsprogram vara ett bättre alternativ.


Vill du prata med oss?
Du är alltid välkommen att ringa oss på 0752-48 49 50.

Vilken förmånsnivå är du på?

 • 0 kr
 • 0 kr

Beräkna din förmånsnivå

 • Din förmånsnivå fastställs utifrån din totala affärsvolym.

 • Du kan också ansluta dig till Danske Förmånsprogram tillsammans med den andra parten i ditt hushåll. Då räknas er totala affärsvolym samman och ni får fler förmåner tillsammans.

 • Kom ihåg att ta med eventuella tillgångar som du har i andra banker i beräkningen.

Förmånsnivå 4

 • Din totala affärsvolym är mindre än 100 000 kr.

 • Läs mer om vilka förmåner som ingår på din förmånsnivå och välj ett av våra kontopaket.

Danske Förmånsprogram

Alla medlemmar i Saco-förbund får tillgång till Danske Banks unika förmånsprogram och erbjuds fördelar utifrån affärsvolym – ju mer du samlar desto fler förmåner. Förmånerna är uppbyggda så att både medlemmar med en stor och en mindre ekonomi ska få ett attraktivt erbjudande.

Medlemmar i Saco-förbund som doktorerar (PhD) får samma erbjudande och fördelar som kunder på förmånsnivå 1 i förmånsprogrammet, oavsett affärsvolym.

Bolån från 1,34 %

Du har alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på bolån. Ränteerbjudandet är attraktivt och helt transparent. Nedan ser du den ränta och rabatt du kan få på Danske Banks listpris på bolån. Övriga bindningstider är enligt prislista.

Bil- och båtlån

Som medlem erbjuds du en mycket förmånlig ränta på Danske Banks bil- och fritidskrediter som omfattar ny finansiering av såväl personbil, MC, husvagn/husbil som båt. Läs mer om erbjudandet nedan.

Rabatt på kontopaket

Som medlem i ett Saco-förbund får du rabatt på alla våra kontopaket – som innehåller tjänster och produkter för din vardagsekonomi – Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver. Läs mer nedan.

Läs mer om vad Danske Bank kan erbjuda dig

 • Alltid bra priser på bolån

  Du har alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på bolån.

  Ränteerbjudandet är attraktivt och helt transparent. Här nedan ser du den ränta och rabatt du kan få på Danske Banks listpris på Bolån Premium och Bolån Fast. Övriga bindningstider enligt prislista.

  I tillägg till attraktiva bolåneräntor kan du som medlem få tre månaders kostnadsfritt Låneskydd.

   

  Bolån Premium,
  3 mån
  ListprisRabattDitt pris
  Förmånsnivå 12,04 %
  0,701,34 %
  Förmånsnivå 22,04 %
  0,701,34 %
  Förmånsnivå 32,04 %
  0,501,54 %
  Förmånsnivå 42,04 %
  02,04 %
                                                              

  Bolån Fast,
  3 år
  ListprisRabattDitt pris
  Förmånsnivå 11,85 %
  0,301,55 %
  Förmånsnivå 21,85 %
  0,301,55 %
  Förmånsnivå 31,85 %
  0,151,70 %
  Förmånsnivå 41,85 %
  01,85 %
                                          
 • Bil- och båtlån

  Som medlem erbjuds du en mycket förmånlig ränta på Danske Banks bil- och fritidskrediter som omfattar ny finansiering av såväl personbil, MC, husvagn/husbil som båt.

  Räntan är för närvarande 1,91 %* och du får dessutom 50 % rabatt på uppläggningsavgiften.

  * Den effektiva räntan är 2,84 % vid ett lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, en uppläggningsavgift på 248 kr, aviavgift 75 kr, årsränta på 1,91 % och med månadsbetalning.

 • Kontopaket

  Som medlem i ett Saco-förbund får du rabatt på alla våra kontopaket - som innehåller tjänster och produkter för din vardagsekonomi - Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver.

  Du får 50 % rabatt på kontopaketsavgiften oavsett vilken förmånsnivå du är på. Tillhör du Förmånsnivå 1 eller 2 bjuder vi dessutom på hela avgiften under det första året.

  Läs mer om våra kontopaket

  Din medlemrabattRabatt första åretRabatt från andra året
  Förmånsnivå 1100 %50 %
  Förmånsnivå 2100 %50 %
  Förmånsnivå 350 %50 %
  Förmånsnivå 450 %50 %
 • Övriga bankaffärer
  Självklart kan vi hjälpa dig med alla dina bankaffärer, såsom sparande placeringar, pension, försäkringar eller ett privatlån. När det gäller sparande och privatlån har du särskilda förmåner som medlem eller anställd i ett Saco-förbund. Läs mer om dessa förmåner nedan.

  Ju mer du samlar desto fler förmåner får du. Och om du har, eller är delägare i ett företag hjälper vi självklart till med det också.
   

  Sparkonto XL

  Du kan få Sparkonto XL med ränta från första kronan, för närvarande 0,1 %. Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot, dock får du en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

  Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du placeringar över 1 miljon kronor erbjuder vi dig specialiserade kapitalrådgivare.
   
  Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.
   

  Vårt företagserbjudande

  För dig som driver eget företag erbjuder vi ett paket av banktjänster avgiftsfritt under första året. Med ditt företags totala ekonomi som utgångspunkt hjälper Danske Banks företagsrådgivare dig att få en överblick samt ger de bästa råden för att utveckla och optimera verksamheten.

  Våra digitala lösningar ger dig enkelt och snabbt överblick över ditt företags ekonomi och gör det smidigt att hantera dina dagliga bankärenden.

  Läs mer om vårt företagserbjudande

 • Privatlån

  Som medlem erbjuds du ett privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet på upp till 300 000 kr. Lånet ansöks om via internetbanken.

  För privatlån utan säkerhet upp till 300 000 kr får du rabatt på räntan.

  Privatlån, listpris 6,50 %*Rabatt
  Förmånsnivå 12,00 %
  Förmånsnivå 22,00 %
  Förmånsnivå 31,75 %
  Förmånsnivå 41,50 %

  * Den effektiva räntan är 7,214 % vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, uppläggningsavgift 495 kr, aviavgift 10 kr, årsränta på 6,50 % och månadsbetalning. För produkten Danske Direktlån (Privatlån) krävs att du som kund får din lön regelbundet insatt på ett konto i banken.

 • VIP kundservice
  För att du som medlem ska få bästa möjliga service så har förbundet ett eget VIP-Team som du når via telefon på 0752-48 49 50, eller saco@danskebank.se.

  VIP kundservice

  VIP-teamet kan hjälpa dig med allt som rör din dagliga ekonomi, samt vägledning och guidning till bankens alla tjänster och produkter.

  Flyttservice

  Vi hjälper dig och din familj med allt i samband med att du byter bank.

  e-Möte

  Ha möte online med en rådgivare när och där det passar dig bäst. Det är en enkel och effektiv mötesform där du kopplar upp dig på rådgivningsmötet via din dator. Du och rådgivaren delar skärm och kan på så sätt visa bilder och beräkningar och du kan enkelt bli guidad genom annars kanske komplicerade frågor. Du är självklart också välkommen till något av våra kontor om du önskar det.
 • Priser och villkor