Snart välkomnar vi dig till District

Business Online kommer snart att övergå till District, vår nya finansiella plattform för företag. District förser dig med alla delar du känner till och gillar i Business Online – Du får också en plattform som är förberedd för framtidens möjligheter.

Du behöver inte göra något för att övergå till District. Du får District automatiskt och all din data och samtliga funktioner från Business Online väntar på dig när du loggat in. 

Du hittar din vanliga Business Online meny i den vita menyn till vänster i District.

Vill du veta mer om hur det kommer att se ut, se denna instruktionsvideo.
(Observera att speakern i filmen refererar till ett webinar med möjlighet att ställa frågor, detta är inte möjligt via denna länk.)

 

E68E0F5222A9F926

 

 

 

När får du District?

Cirka 4 veckor innan du får tillgång till District kan du se tillgångsveckan under ”Kontaktuppgifter” på förstasidan i Business Online. Vänligen notera att veckan/datumet kan komma att ändras. Om detta händer kommer du informeras via förstasidan i Business Online. 

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna vid eventuella frågor om District.

Kontakta oss på 075 248 38 00 eller vipteam.svenskastaten@danskebank.se.

 

Du kommer att känna dig som hemma från första början

Du behöver inte göra något för att övergå till District – du får District automatiskt. När du loggar in kommer alla funktioner från Business Online att finnas där. Det här betyder att du kan använda dig av District direkt, precis som du gör med Business Online idag.  

Hur loggar du in i District?

När du har fått tillgång till District loggar du in på samma sätt som i Business Online och med samma inloggningsuppgifter. Inloggningen sker via inloggningsmenyn, menyval Business Online eller District.

People sitting on a bench   

Vad är nytt?

När du loggar in i District möts du av en ny förstasida – en dashboard som ger dig en förbättrad finansiell överblick samt gör det lättare att hantera ekonomin.

Du kan enkelt justera din dashboard genom att lägga till, flytta eller byta ut widgets, alltså boxar med innehåll som gör det lätt för dig att se information och nå funktioner du använder ofta.

I vänstermenyn har du tillgång till samma funktioner som i toppmenyn i Business Online. Lär dig mer om hur enkelt det är att använda District genom videon nedan.


Har ditt företag Business Online-avtal i andra länder?

Om ditt företag har Business Online-avtal i andra länder, vänligen notera att användare på de avtalen kan få District senare.


Se District in action  

4B7248D422A9F926

 


En ny finansiell plattform för företag

District är byggd för att klara en värld i ständig förändring. En värld med nya utmaningar, förändrade krav, olika operativa uppgifter och en ökad risk för bedrägerier.

Genom District tar vi första steget mot en ny integrerad finansiell plattform för alla våra företagskunder – en plattform som är utformad för att koppla samman din finansiella data och möta dina framtida behov.

Över tid kommer ytterligare funktioner och tjänster läggas till i District som är byggt för att kunna hantera andra finansiella leverantörer i framtiden.

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna vid eventuella frågor om District.

Kontakta oss på 075 248 38 00 eller vipteam.svenskastaten@danskebank.se.

Läs mer om District