Allt detta ingår i erbjudandet för PwC-kunder

Vi bjuder på de första 6 månaderna på företagspaketet Danske Business Plus med filöverföring (149 kr/mån) och uppsättning av Filöverföringsmodulen i Business Online (värde 1500 kr).

(total värde 2394 kr)


Detta ingår i Danske Bank Plus

  • Transaktionskonto
  • Bankgiroanslutning
  • Sparkonto Företag
  • Business Online (vår internetbank)
  • Mastercard Classic Small
  • Årlig engagemangsrapport

Unikt erbjudande för dig som PwC-kund

När du klickar på Skicka godkänner du att skicka dina uppgifter till Danske Bank och att vi kommunicerar med dig via icke krypterad e-post. Erbjudandet gäller endast för nya kunder. Läs mer om våra villkor här. Du kan läsa mer om vilka personuppgifter vi registrerar, hur vi använder dessa och dina rättigheter i vår Information om behandling av personuppgifter. Informationen kan på förfrågan också fås i en skriftlig handling. Vid frågor hittar du våra kontaktuppgifter i Informationshandlingen och på vår webbplats.Skicka

 Årets Bank 2015

Årets Bank för andra året i rad


”Bara en bank med fullsortiment lyckas öka sina poäng för kundnöjdhet.” - Privata AffärerTvå år i rad har Danske Bank utsetts till Årets Bank av Privata Affärer. Varmt välkommen till en bank som har som mål att du ska nå dina. Enkelheten och transparensen gör att du som kund alltid vet vad du får, och vi förbättrar ständigt våra erbjudanden till dig.

Årets Bank 2016


Ring och prata med oss

Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.
Ring oss direkt på

0752-48 49 30