Revisorportal

Som revisor kan du få dina engagemangsspecifikationer digitalt så att du inte längre behöver skanna in och vänta på att pappersdokument ska komma med posten.

Du kan enkelt få dina engagemangsspecifikationer digitalt. Revisorsportalen är en säker men enkel och lättanvänd lösning för revisorer, som gör att du kan få en tydlig översikt över alla dina engagemangsspecifikationer på en enda skärm.

Med bara några klick kan du ladda ner de dokument du behöver – när det passar dig.

Så här får du åtkomst

Det är lätt att få åtkomst till Revisorsportalen. Du loggar bara in med ditt personliga BankID och ser då alla dokument som du har beställt digitalt. Det är även möjligt att tilldela olika användarbehörigheter för de enskilda revisorerna i din verksamhet.

Beställa engagemangsspecifikationer online

Som revisor kan du även beställa engagemangsspecifikationer digitalt via vår internetbank för företag, Business Online. Du behöver bara ha den nödvändiga användarbehörigheten från de kunder som du vill beställa engagemangsspecifikationer för.

Det innebär att du inte längre behöver kontakta oss, få fullmakt och vänta i flera dagar på att dokumenten ska komma varje gång du behöver en engagemangsspecifikation.

Logga in på Revisorportalen