Berätta vad du vill uppnå så hjälper vi dig att nå det – oavsett hur stor eller komplex din investering är.

Kontakta oss


Skapar långsiktigt värde för dig

I slutändan handlar kapitalförvaltning om förtroende. Vi tror på värdet av en nära relation med varje enskild kund och strävar efter att vara en betrodd partner i alla situationer.

Vi finns där när du behöver någon som kan erbjuda både insiktsfulla och utmanande råd. Du kan alltid lita på att vi hittar förvaltare med rätt kompetensmix och erfarenhet för att leverera relevanta lösningar.

Dessutom strävar vi efter att vara marknadsledande när det gäller ansvarsfulla investeringar. Vi integrerar därför miljö, socialt ansvar och bolagsstyrning i vår investeringsprocess för att på så sätt skapa hållbart värde för dig.


Fonden som letar efter framtidens pärlor

Läs mer


Finansiella förmedlare

Vi har skött förvaltningen för investerare i årtionden och har därför lång erfarenhet av hela värdekedjan, från fondval till rådgivningstjänster och support. Se hur vårt breda spektrum av relevanta fonder med erfarna förvaltare kan hjälpa ditt företag.

Välj din verksamhet

Institutioner

Under nästan ett århundrande har vi hjälpt institutionella kunder världen över och den erfarenheten tar vi med oss när vi förvaltar tillgångar idag. Oavsett hur stor din organisation är kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som matchar just era behov.

Välj din organisation

För mer information om våra produkter och tjänster