Institutioner

Under nästan ett århundrande har vi hjälpt institutionella kunder världen över och den erfarenheten tar vi med oss när vi förvaltar tillgångar idag. Oavsett hur stor din organisation är kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som matchar just era behov.

 • Pensionsfonder och försäkringsbolag

  Vi har lång erfarenhet av att hantera och förvalta kapital för pensionsfonder och försäkringsbolag. Vi inser att det inte enbart är en enorm utmaning att säkra andras framtid, utan även att det medför ett otroligt ansvar.

  Läs mer om Pensionsfonder och försäkringsbolag

 • Stiftelser och donationsfonder

  Vi har hjälpt stiftelser och donationsfonder i många år.

  Vi förstår ansvaret det innebär att arbeta för ett större syfte och vi inser vikten av att kunna matcha sina tillgångar med sina mål.

  Läs mer om Stiftelser och donationsfonder

 • Family Offices

  Vi har erbjudit våra tjänster till Family Offices världen över i flera år.

  Vi inser att det vilar ett tungt ansvar på den som agerar finansiell rådgivare till en eller flera familjer och att nivån på investeringsresurserna kan variera.

  Läs mer om Family Offices

 • Offentlig sektor

  Vi är en ledande nordisk kapitalförvaltare med lång historik av att förvalta tillgångar för den offentliga sektorn.

  Läs mer om Offentlig sektor

 • Konsulter

  Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa konsulter globalt och i nära samarbete tillhandahålla de tjänster som våra gemensamma institutionella och företagskunder har behov av.

  Läs mer om Konsulter

 • Företag

  Vi har lång erfarenhet av att erbjuda företag investeringslösningar och stödja deras process med att investera sin överskottslikviditet.

  Läs mer om Företag

 • Sovereign Wealth Funds och Centralbanker

  Genom mångåriga samarbeten med konsulter har vi erbjudit skräddarsydda investeringslösningar för aktier och räntepapper till centralbanker och Sovereign Wealth Funds.

  Läs mer om Sovereign Wealth Funds och Centralbanker

 • Fackföreningar

  Vi har levererat konkurrenskraftiga lösningar för lokala fackföreningar i flera år, och vi förstår utmaningarna med att kombinera kraven på hög likviditet i en lågräntemiljö med behovet av att generera avkastning.

  Läs mer om Fackföreningar


För mer information om våra produkter och tjänster