Sveriges Arkitekter

Sveriges Arkitekter

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Som medlem i ditt förbund kan du och din respektive nu ta del av ett av marknadens absolut bästa helhetserbjudanden. Förutom kvalificerad personlig rådgivning utifrån dina behov så får du bland annat:

 • Bolån från 1,34 %
 • Bil- och båtlån​ med en ränta på
  för närvarande 1,92 %!
 • Ett av marknadens vassaste kontopaket med unik medlemsrabatt


Ta del av erbjudandet
För att ansöka om att bli kund online behöver du ha Mobilt BankID eller BankID på fil/kort. Det är enkelt att ansöka och det tar bara några minuter.

Bli kund​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Chatta med oss

Är du redan kund i Danske Bank?
Klicka här för att ta del av erbjudandet ​​​​
 
 
Så blir du kund i Danske Bank (01:56)

Är ni två eller fler i hushållet?
Genom att samla mer hos oss kan du nå en högre förmånsnivå. Är ni fler i hushållet kan du och din partner enkelt registrera er som Hushåll i Hembanken. Då räknas era affärsvolymer ihop.

Är du under 28 år eller student?
För dig kan då studenterbjudandet i Danske Förmånsprogram vara ett bättre alternativ. Läs mer om Danske Ung Läs mer om Danske Student​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Vill du prata med oss?
Du är alltid välkommen att ringa oss på 0752-48 49 50.

Danske Förmånsprogram

Alla medlemmar i Sacoförbund får tillgång till Danske Banks unika förmånsprogram och erbjuds fördelar utifrån affärsvolym. Förmånerna är uppbyggda så att både medlemmar med en stor och en mindre ekonomi ska få ett attraktivt erbjudande.

​​​​​​​​​​​​​​​​
 

​Medlemmar i Sacoförbund som doktorerar (PhD) får samma erbjudande och fördelar som kunder på förmånsnivå 1 i förmånsprogrammet, oavsett affärsvolym.

Vilken förmånsnivå är du på?

 • 0 kr
 • 0 kr

Beräkna din förmånsnivå

 • Din förmånsnivå fastställs utifrån din totala affärsvolym.

 • Du kan också ansluta dig till Danske Förmånsprogram tillsammans med den andra parten i ditt hushåll. Då räknas er totala affärsvolym samman och ni får fler förmåner tillsammans.

 • Kom ihåg att ta eventuella tillgångar som du har i andra banker med i beräkningen.

Förmånsnivå 4

 • Din totala affärsvolym är mindre än 100 000 kr.

 • Läs mer om vilka förmåner som ingår på din förmånsnivå och välj ett av våra kontopaket.

Kontopaket

​​​​​​​​​​​​Som medlem i ett Sacoförbund får du rabatt på alla våra kontopaket - som innehåller tjänster och produkter för din vardagsekonomi - Da​nske Platinum, Danske Guld och Danske Silver.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Du får 50 % rabatt på kontopake​tsavgiften oavsett vilken förmånsnivå du är på. Tillhör du Förmånsnivå 1 eller 2 bjuder vi dessutom på hela avgiften under det första året.

​​​​​​​​​​​​​​​​
 

Din medlemsrabatt

​Rabatt
första året
​Rabatt från andra året
Förmånsnivå 1 ​100 % ​50 %
​Förmånsnivå 2 ​100 % ​50 %
Förmånsnivå 3 ​50 % ​50 %
Förmånsnivå 4 ​50 % 50 %
 

Alltid bra priser på bolån

Du har alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på bolån.

Ränteerbjudandet är attraktivt och helt transparent. Här intill ser du den ränta och rabatt du kan få på Danske Banks listpris på bolån. Övriga bindningstider enligt prislista.

I tillägg till attraktiva bolåneräntor kan du som medlem få tre månaders kostnadsfritt Låneskydd.
 
Bolån Premium, 3 mån ​Listpris Din rabatt Ditt pris​
Förmånsnivå 1​ 2,04 % 0,7 ​1,34 %
Förmånsnivå 2 2,04 % 0,7 ​1,34 %
Förmånsnivå 3 2,04 % 0,5 ​1,52 %
Förmånsnivå 4 2,04 % 0 2,02 %

Bolån Fast, 3 år ​Listpris Din rabatt ​Ditt pris
Förmånsnivå 1 1,85 % 0,3 1,55 %
Förmånsnivå 2 1,85 % 0,3 1,55 %
Förmånsnivå 3 1,85 % 0,15 1,6 %
Förmånsnivå 4 1,85 % 0 1,75 %
 

Bil- och båtlån

Som medlem erbjuds du en mycket förmånlig ränta på Danske Banks bil – och fritidskrediter som omfattar ny finansiering av såväl personbil, MC, husvagn/husbil som båt.​​​​

Räntan är för närvarande 1,92 %* och du får dessutom 50 % rabatt på uppläggningsavgiften.

* Den effektiva räntan är 3,77 % vid ett lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, en uppläggningsavgift på 248 kr, aviavgift 75 kr, årsränta på 1,92 % och med månadsbetalning.

Läs merStäng

Övriga bankaffärer

Självklart kan vi hjälpa dig med alla dina bankaffärer, såsom sparande placeringar, pension, försäkringar eller ett privatlån. När det gäller sparande och privatlån har du särskilda förmåner som medlem eller anställd i ett Sacoförbund. Läs mer om dessa förmåner nedan.

Ju mer du samlar desto fler förmåner får du! Och om du har, eller är delägare i ett företag hjälper vi självklart till med det också.

Sparkonto XL

Du kan få Sparkonto XL med ränta från första kronan, för närvarande 0,1 %. Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot, dock får du en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du placeringar över 1 miljon kronor erbjuder vi dig specialiserade kapitalrådgivare.
 
Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.
 

Vårt företagserbjudande

För dig som driver eget företag erbjuder vi ett paket av banktjänster avgiftsfritt under första året. Med ditt företags totala ekonomi som utgångspunkt hjälper Danske Banks företagsrådgivare dig att få en överblick samt ger de bästa råden för att utveckla och optimera verksamheten.

Våra digitala lösningar ger dig enkelt och snabbt överblick över ditt företags ekonomi och gör det smidigt att hantera dina dagliga bankärenden.Läs mer om vårt företagserbjudande

Läs merStäng

Privatlån

Som medlem erbjuds du ett privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet på upp till 300 000 kr. Lånet ansöks om via internetbanken.

För privatlån utan säkerhet upp till 300 000 kr får du rabatt på räntan.

Privatlån, listpris 6,50 %* ​Rabatt
​Förmånsnivå 1 ​2,00 %
​Förmånsnivå 2 2,00 %
​Förmånsnivå 3 ​1,75 %
​Förmånsnivå 4 ​1,50 %

​​* ​Den effektiva räntan är 7,214 % vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, uppläggningsavgift 495 kr, aviavgift 10 kr, årsränta på 6,50 % och månadsbetalning. För produkten Danske Direktlån (Privatlån) krävs att du som kund får din lön regelbundet insatt på ett konto i banken.

VIP Kundservice 0752-48 49 50

För att du som medlem ska få bästa möjliga service så har förbundet ett eget VIP-Team som du når via telefon på 0752-48 49 50, eller saco@danskebank.se​.​

VIP kundservice
VIP-teamet kan hjälpa dig med allt som rör din dagliga ekonomi, samt vägledning och guidning till bankens alla tjänster och produkter.

Flyttservice
Vi hjälper dig och din familj med allt i samband med att du byter bank.

e-Möte
Ha möte online med en rådgivare när och där det passar dig bäst. Det är en enkel och effektiv mötesform där du kopplar upp dig på rådgivningsmötet via din dator. Du och rådgivaren delar skärm och kan på så sätt visa bilder och beräkningar och du kan enkelt bli guidad genom annars kanske komplicerade frågor. Du är självklart också välkommen till något av våra kontor om du önskar det.

Läs merStäng

Priser och villkor

För dig som är medlem i ett Sacoförbund så finns det särskilda villkor för Saco-erbjudandet. Här kan du bland annat läsa om vad som gäller för att du ska kunna ta del av Saco-förmånerna.

Det är också viktigt att du tar del av de allmänna villkor som gäller för dig som privatkund i banken. Här kan du bland annat läsa om Danske Förmånsprogram.
 
Kontakta
0752-484950